309
Здоров'я чоловіків, пов'язане з рівнями тестостерону
Згідно з новим дослідженням, чоловіча схильність до серйозних захворювань може стати наслідком низького впливу тестостерону у вомбі. Дослідження Единбурзьким науковцям показує, що рівень тестостерону у чоловіків визначаються навіть до народження хлопчика. Вчені показали, що клітини, відповідальні за виробництво тестостерону у дорослих, відомі як клітини Лейдіг, виводяться з певного населення стовбурових клітин, присутніх у тестах. Дослідники виявили докази цих стовбурових клітин при розробці тестів щурів, мишей і мавпи у вугрі. Лідигові клітини не розвиваються до опуклості, але дослідження виявило, що їх функція погіршується, якщо стовбурові клітини, з яких вони перетворилися, мали низькі рівні тестостерону у вомбі.
Читати: Які продукти збільшують і зменшують видобуток тестостерону
Дослідження є першим, щоб надати докази про те, як події в вагітності можуть вплинути на чоловіче здоров'я пізніше в житті. Професор Річард Хот сказав: Збільшуючи докази, що дієта матері, її спосіб життя, вплив лікарських засобів і хімічних речовин може мати значний вплив на рівень тестостерону в утробі. Ми повинні краще зрозуміти ці фактори, щоб дати хороші поради для вагітних, як захистити здоров'я новонародженого дитини. й
Джерело: nauka24news.ru/
Найбільший приватний художній музей в Азії
Tesla Motors для запуску виробництва електромобілів в Китаї