388
Плюси вегетаріанства для гормонального балансу
Якщо ви не їсти вдома, але провести час на роботі, в офісі або в будь-якому місці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вегетаріанці також повинні послідовно дотримуватися дієти. Наприклад, для нормального рівня гемоглобіну необхідно харчуватися тваринною їжею, так як велика кількість гемоглобіну міститься в кормі для тварин. Не кожен білок рослинного походження добре вбирається організмом людини.
Урівноважене вегетаріанське меню Це робота хорошого дієтолога, який розрахувати всі деталі, необхідні для норми і вибрати необхідні страви для нормального здоров'я вегетаріанця, які він повинен дотримуватися і дотримуватися збалансованого меню для підтримки здоров'я і імунітету, без шкоди йому. В середньому вегетаріанське меню розраховане на людину, яка веде здоровий спосіб життя.
Врівноважена норма 1800 кілкалорій, в яких меню немає місця для м'яса, риби, птиці, яєць та морепродуктів. Перед переїздом до вегетаріанства без шкоди здоров'ю необхідно:
1,1 км Для початку необхідно виключити з раціону деякі продукти тварин, наприклад, м'ясо або риба.
2,2 км Не обов'язково вводити в харчові продукти з сої (для сиру, сої, соєвого молока).
3. У Переконайтеся, що меню збалансоване, включає в себе потрібну кількість необхідних речовин, в нормальних пропорціях.
Плюси вегетаріанства, і вистачить думати про переваги вегетаріанства, я дам 7 переваг (головно):
1 плюс: Вегетаріанство приносить користь ниркам і печінці, оскільки білки на основі рослин не впливають на нирки набагато більше, ніж білки тварин роблять! Нормальна дієта (не вегетаріанська) більше тягує продуктивність печінки і нирок, як правило, в організмі є надлишок білка від нормальної дієти!
2 плюс: Вегетаріанізм допоможе вашій кістці, оскільки кальцій білків тварин від ваших кісток. Це не тільки м'ясні білки, але молочні білки. Вживання великої кількості живих протеїнів підвищує ризик остеопорозу десять разів!
3 плюс: Вегетаріанська користь при зниженні холестерину в організмі.
4 плюс: Вегетаріанство підтримує гормональний баланс, оскільки м’ясо містить велику кількість різних гормонів, організм людини сприймає гормони як власне. Деякі гормони викликають проблеми, в основному гормони м'ясних продуктів.
5 плюс: Вегетаріанство сприяє підвищенню імунітету.
6 плюс: Вегетаріанські переваги шляхом зменшення використання шкідливих харчових добавок. Дієта вегетаріанського виключає багато продуктів, що містять велику кількість харчових добавок (наприклад: ковбаси, ковбаси, варені ковбаси, фаршу, копчені та напівсмокті ковбаси, копчені м'ясні)
7 плюс: Вегетаріанство приносить користь здоров'я. Перед тим як перейти до вегетаріанства, подумайте про переваги вашого тіла і проконсультуйтеся з дієтологом!
Джерело: етно-наука.ру/