Як зупинити бджіл і не пошкодити їх?

Бджоли невеликими працівниками, сусідами з яким, як правило, тільки переваги. Вони і дерева в саду обпилюють і чагарники і в саду «роботи». Що про цінні продукти? Рідко є людина, яка не любить меду, особливо свіже медом. І про переваги прополісу напевно кожен знає.

Так що я ніколи не думав, що околиця з цими інтелектуальними і корисними комахами не може бути дуже приємним. Минулого тижня мої сусіди купили 12 товарів. Це досить велика кількість бджіл для догляду за тим, як мені здається, людина без досвіду просто не може. Твердий 2-метровий паркан, який повинен бути встановлений в таких випадках, сусід ігнорував. В результаті вони і мій сайт перетворилися в безперервний бджільництво. І все буде дрібним, але бджоли сусіда дуже сердитися, мабуть, є те, що сусід дивиться в полонини кожен день і заманює бджіл. На підказках, що не обов’язково слідкувати за тим, щоб виховати бджільництва та консультуватися з більш досвідченими бджолярами з цієї нагоди, сусід просто сміється. В результаті, лише на тиждень, боки вже прикусили кожного члена сім’ї кілька разів.

Я розумію, що бджільництво є корисною, але як вона виходить, моя дитина має алергію. Я просто не знаю, що робити зараз. Я не можу дати мій син таблетки весь час, я думаю, що вони роблять більше шкоди, ніж добре. І тепер він просто відмовляється прогулятися на дворі - елементарні бояться.

Джерело: www.7dach.ru