278
Ті, хто п'є кави мають менше діабету
Згідно з науковцями Гарварда, пити більше трьох склянок кави в день може зменшити ризик діабету на третину. Дослідники в Гарвардській школі охорони здоров'я виявили, що люди, які відвертають більше трьох склянок здорового напою, протягом тривалого часу мали 37% нижчий ризик цукрового діабету, ніж ті, які не люблять кави. Також було встановлено, що люди, які збільшили добовий прийом напою на півкулі, зменшили ризик на 11%. Ті, хто вирішив зменшити надходження запалювальної рідини на одну стакан зросла ризик захворювання на 17%.
Експерименти для встановлення зв'язку між цукровим діабетом і вживанням чаю не виявили ніяких відхилень у здоров'я. Дослідники дивилися на дані від 124,000 чоловіків і жінок за чотирирічний період вживання кави. Інші вчені вважають, що початок цукрового діабету не впливає на споживання кави на с, але на звички і спосіб життя людей, які не врахували в цьому дослідженні.
р.
Джерело: nauka24news.ru/
Експерименти для встановлення зв'язку між цукровим діабетом і вживанням чаю не виявили ніяких відхилень у здоров'я. Дослідники дивилися на дані від 124,000 чоловіків і жінок за чотирирічний період вживання кави. Інші вчені вважають, що початок цукрового діабету не впливає на споживання кави на с, але на звички і спосіб життя людей, які не врахували в цьому дослідженні.
р.
Джерело: nauka24news.ru/
Біометод для контролінгу павутинного кліту
Кліматологи вважають загальним кліматом Флориди і Антарктиди