Плавні коти - фотозвіт

Дві цікаві факти про котів - це те, що вони люблять гойдалки мишей і кашу, хоча є винятки, але рідко. Кожен власник кота зіткнувся з цим питанням: Як побалувати кота? Звісно, вони добре очищають кожен день, але все ж, коти повинні взяти ванну. Кіт не схожий на це, вони захоплюють плавання, вони паніки. Я пропоную вам подивитися, як власники купують своїх улюбленців.

Кіт - дивовижна тварина, кішка говорить: Якщо немає кота, будинок порожній. Я знаю, без кота мій будинок буде порожнім. Він робить мене посміхатися щодня, навіть якщо це хмара поза і день не працює, мій кот завжди прийде на мій рятувальник. Однак краще тримати чистий кішка в будинку, тому що він любить спати з вами в одному ліжку, любить бути пелюстки, так ... Що робити, якщо кішка повинна бути валена? Ви повинні бути хворими і мужніми, а також підготувати, що ваш вихованець перетвориться в дику вихованця, яка зламається і кричить жорстоко:

Мауноу. Ось деякі веселі фотографії вологих котів, я сподіваюся, що вам подобається!

«Для того, що ви зробили мені, просто вбити мене зараз, це так наступна! й

Що ви робите? ?

Чому коти так бояться води? Іноді ми бачимо їх як великі плавники. Є кілька чинників і декількох варіантів, але жоден з них не може бути основною причиною цього страху води.

Для стартерів, котів, які захоплюються компульсивними або навіть вимушеними зв'язками і контактують з їх майстером під час купання, тому що коти самі по-справжньому тваринні спостерігачі, не контакті, і вони вирішують, коли вони хочуть спілкуватися з вами.

Адже відомо, що кішки самі прекрасно миються, і ті миючі засоби, які ми використовуємо під час купання нашого улюбленця, значно подразнюють його почуття запаху. Чому кішка розбиває, не через воду.

13 999 р.

Важко залити водою, варто враховувати те, що коти мають сенсорні рецептори шкіри більш чутливі, ніж люди, які також можуть вплинути на ставлення кота до цієї процедури.

Або ж, можливо, ваша кішка так боїться води, тому що вологий, і ще більше, тому мокре пальто значно знижує температуру тіла кота і починає замерзнути, пам'ятайте, як він тремтить, забиваючи в кут після цієї церемонії, починаючи від лизати себе інтенсивно.

Можливо, ваш кот не боїться цієї води, можливо, він боїться наслідків, які слідуватимуть.

р.

Побачивши мій кішка, він боїться цього всього процесу, як тільки я поставив його в ванну, він відпочиває, очі широка з страхом, і він починає кричати жорстоко, розбити. Краще уникати цієї процедури і довірити своєму вихованцю, але є винятки, коли просто необхідно промити, потім бути пацієнтом і піти!

« Що?

Переглядайте:

Собаки також іноді бояться води.

"Це так холодно!"

р.

"Я шкодую, але ви повинні бути сором'язливими.

І ось досить нешкідливий спосіб купання, кішка не ламається в різних напрямках, але слухняно присмоктується до своєї господині!

р.

І це, очевидно, буде помста на майстері.

До того, як ви вирішили купати свого улюбленця, подумайте про те, чи зіпсувати відносини з ним! й

Я хотів би показати відео котів, які приймають ванну. Варто відзначити, що є коти, які люблять плавати. Зняти всі страхи, вони плавають на зустріч пригод.

Джерело: lifeglobe.net/