312
Пробити емоційні блоки
Припустимо, що перший етап замішування простору вже пройшов і всі зламані речі, разом з одягом сезону 90-х років.
Важко, щоб ви могли користуватися будь-яким зламаним. Я був особисто збережений реалізацією, що ваші резерви не є нескінченними і вибір, як швидко відкинути речі, або приховати життя, щоб намагатися прикріпити його.
Другий етап важкодоступних речей, пов'язаних з емоціями - фото минулих років, дитячі дипломи, мемобраїлію родичів, сувенірів різних країн.
Фото колишньої коханої дельки. Я мав багато мотивацій, від показу потенційних діточок, які вони звикли бути, щоб дати їм енергію, до чого дивовижних дівчат я віддав.
Але реальність є жорстоким, або ви живете минулими романами або ви пустили в нові. По суті, близько шести місяців після видалення всіх фото екзаменів і тих, хто просто сподобалося мені, я зустрів свою справжню дружину.
Фото з минулого є таким же механізмом. Ви живете в минулому або в даний час.
р.
На одному з форумів я знайшов велику фразу – «Використовувати ці фотографії, в яких ви маєте право».
Відразу, я не даю, відсканував все, потім вибрав 4-5 для кожної події визначних пам'яток - і відсортовано роками - отримав такий короткий паперовий аналог Facebook. В цілому ви можете уявити ліміт актуальності - сказати 3 роки, всі фото заходів, які раніше були в паперовій формі, зберігаються в зменшеній формі до 4-5 штук. (і з новими подіями краще вибрати і друкувати стільки).
Найголовніше не зберігати в колекції будь-які фотографії, з якими асоціюються хворобливі і неприємні асоціації. Або йде під ножиці. Те ж саме стосується фотографій і майна покійних родичів. З якою ностальгією захоплює, сльози виростають в очах - повинні бути словингово випущені в сміття. Сад, але правда. Те ж саме відноситься до речей для архівів - дорослий може дозволити собі не повідомляти нікому, і не довести нічого. Немає архіву. Зараз багато дітей вирішили не поспілкуватися?
Наприклад, якщо ви прийняли дитячу катер з дитинства, ви затопили спогадами про те, як остудити її в ванній кімнаті, відкидати і знайти схожу «дорослий» іграшка. Діти грають у ванній кімнаті, дорослі ходять на яхту або на човні у вихідні дні. Радість буде набагато більше, ніж в дитинстві.
В цілому, скільки дійсно зберігається в домашніх речах, які викликають негативні емоції - деякі самовіддачі, але чому?
Дитячі дипломи однакові долі. Якщо ви з гордістю завоювали чемпіонат з плавання у третій класі і закінчили майже золотою медаллю, або ви пишаєтеся тим, хто ви зараз.
Це як іноземець, який проходив, отриманий кредит. Зараз – новий етап життя з радістю та основними можливостями. Дитячі іграшки вже не потрібні.
В якості бонусу велика кількість життєдіяльності надходить для очищення емоційного сміття.
Третій етап працює, нові, але непотрібні речі. Дайвінг в нових технологіях.
Четвертий дизайн, що поєднує в собі гармонію.
Джерело: mnmlist.ru/