261
Ми робимо мінімалістичний аптечку.
У місті, як ви знаєте, перший набір допомоги є зайвим. Всі необхідні ліки можна отримати в найближчій аптеці з використанням паперових підписів. Але що про коли немає цивілізації?
Нещодавно я вирішив зібрати найбільш необхідні та ефективні препарати, щоб зробити свій список оптимальним.
Список
Манганець – найбільш мінімалістична медицина, і найбільш мінімалістична медицина. Допомагає все в різних концентраціях. Дуже довго.
Мирамістин є найефективнішим антисептичним.
Медичний клей – бути чесним, я ніколи не спробував його на практиці, але відгуки відмінні.
Біле вугілля є найбільш ефективним абсорбентом.
Ibuprofen є анальговий з мінімальним спектром побічних ефектів.
Doxycycline - антибіотик. Все. Формально вважається застарілим, але на відміну від більш потужними антибіотиками, він має дуже кілька побічних ефектів.
Мені потрібно додати.
Я ніколи не мав інфаркту, тому я не знаю, що робити. Але в будь-якій групі людей завжди є людина з проблемами серця, тому потрібно знайти щось.
Смекта не тільки абсорбент, але і заспокоює шлунково-кишковий тракт, який дуже важливо при сильному отруванні. Тим не менш, його призначення дуже багато взаємодіє з вугіллям і займає багато місця, тому потрібно знайти щось більш спеціалізоване.
З опіків / синців - є багато препаратів, я не розумію їх дуже добре. Особисто я не хочу. Ефективність того, що я спробував досить низький.
Ні.
Антиінфлютенза – Більшість цих препаратів є або плащами або лікуючими симптомами. Реальні ефективні лікарські засоби, діють тільки з грипом (без ГРВІ) і мають досить низьку ефективність.
Імодум - виходить, що ця медицина є багато людей, які приймають. Однак при отруєнні не можна використовувати антидіарейний засіб: це може привести до отруєння організму. Препарат також заборонений дітям.
АКСЕСУА ТЕХНОЛОГІЇ Але це потрібно дуже рідко, і не важливо, щоб не було зайвим.
Активоване вугілля є надзвичайно застарілою та неефективною медицини. З середнім отруєнням потрібно їсти багато упаковок в день. Крім того, подразнює слизову кишечника, яка дуже неприємна.
Добіотики є йогуртами, але є рагу. Зазвичай кажучи, я використовував антибіотики багато разів, включаючи сильні, і ніколи не потрібні такі препарати.
Нашивки опадають. Абсолютно без використання. Клей замість них.
Я ніколи не потрібна. Клей ріжучий. Якщо потрібно закріпити щось, то шматок тканини з'явиться.
Як це.
Джерело: mnmlist.ru/