В. В. В. В. Конфліктологічна стаття «Дед Лікарі не лікують!»
Текст був перекладений російською мовою і надрукований з збереженням авторського словника в 1995 році.
ВАЖКО:
Що можна повністю змінити своє розуміння здоров’я та сучасної медицини і, таким чином, радикально змінити долю і долю ваших близьких. Після розслідування причин смерті у людини і тварин я зробив 17,500 автопсій і прийшов до цього висновку:
Кожна тварина і людина, яка гине природною смертю, яка є, з поживних речовин.
Результати хімічного та біохімічного аналізу задокументовані, що природна смерть пов’язана з неправильним харчуванням, і вона застрягла мене так багато, що я пішов назад до історії корова.
Я написав 75 наукових статей та статей, 8 підручників з іншими авторами та однією книгою самостійно. Продано за $140 для медичних студентів. На телебаченні з’явилась газета і журнали 1,700. Але повернувшись в «60-ті роки, я працюю над харчуванням не дуже багато людей.
й
Що залишилося?
Я мав повернутися до школи і стати лікарем, що дозволило мені використовувати всі харчові знання, які навчалися в ветеринарній школі.
І дивно, що він працював. Я провів 15 років в Торкмунді, Орегон, практика медицини. І сьогодні я хочу поділитися з вами моїми знаннями і висновками, отримані протягом 10 років. 12 років.
А якщо ви відчуєте тільки 10% від того, що ви почуєте, ви збережете собі багато неприємностей, страждання, заощаджуйте багато грошей і пролонгуйте життя протягом багатьох років. Ви не досягнете цього, тобто ви не отримаєте додаткових років життя, ви не досягнете генетичного потенціалу без будь-яких зусиль на вашій ділянці.
Тепер я хочу розповісти вам головне.
Генетичний потенціал тривалості життя 120. 140 років.
В даний час ви можете розраховувати 5 національностей, представники яких живуть до 120 років. 140 років на Сході, Тибеті та Західному Китаї.
Ці люди були описані на початку 1964 року. Джеймс Хілтон, автор втраченого горизонту.
Найдавніша людина, за наявними даними, хоча є деякі перебільшення, була д-р Лі з Китаю, народився в Тибеті.
Коли він був 150 років, він отримав сертифікат від імперського китайського уряду.
Народився в 1677 році. Коли він був 200 років, він отримав другий сертифікат. Документи показують, що він помер у віці 256. У 1933 році, коли він загинув, він був представлений в Нью-Йорку Times, London Times, де він був добре документований.
На сході Пакистану під назвою Bogozas. Ці люди також відомі як центеніари. Вони жив 120, 140 років. У колишньому Радянському Союзі Грузини, які споживають молочні продукти, живуть до 120 років. Вірмени, абхазіани, азербайджани живуть, відмінно збережені, до 120. .140 років.
У 1973 році у січні-вересні Національного географічного видання опубліковано окрему статтю про людей, які жили 100 років і більше. Надані матеріали з відмінними ілюстраціями, які славляться цим журналом.
Я пам'ятаю три фотографії.
Один показує жінку віком 136 років. Вона сіла на стільці, копчений кубиновий сигар, відверта горілка і взяла участь у вечірці. Вона була дуже веселою, не вписана до ліжка в будинку годування, що все ще потрібно бути.
Припустимо $2,000 на місяць з вашого облікового запису. Вона насолоджувалася життям в 136.
Ще одна фото показала дві сімейні пари святкування 100-го та 115-го ювілейного весілля.
Третя фото показала чоловіка збирання чаю в горах Армения, слухаючи невеликий транзисторний ресівер. За даними записів його метрики — дати народження, хрещення, записи його дітей — він 167 років і найстаріша людина на планеті в цей час.
У Західній півкулі славиться довголідерами індіанців вовкбянки і відомими мешканцями Еквадору, що мешкають в Анді, на південному сході Перу, а також улюбленими племенами Тіті Кака і Мачу Пічу. Тепер найстаріше племена Тіті-Кака живе 120 років.
Американський Маргаретський персик від Вірджинія, увійшов у книгу рекордів Guinness як найстаріша Американка, загинув у віці 115 від неправильного харчування. Більше того, вона загинула ускладнень після падіння. Який один з вас сказав,
Чому гинуть? Право, остеопороз. Жінка загинула дефіциту, в першу чергу кальцій в організмі. Вона не мала серцево-судинної недостатності, раку або цукрового діабету, але загинув 3 тижні після падіння, оскільки вона не мала кальцію. Дуже цікаво, її дочка сказала, що перед нею загинув, Маргаретський персик мав кравінг для солодощів. Ця хвороба відома як Пік, більше про це пізніше.
Як правило, якщо ви занадто любите шоколад, солодкий, це означає, що ваше тіло не вистачає хрому і ванідію.
У Нігерії лідером племени Baue загинув у віці 126. На похороні одна з його багатьох дружин загинула, що коли чоловік загинув, він мав всі зуби, ознака того, що його інші органи виконували їх.
правильно функціонувати.
Сирійська людина загинула у віці 133 у липні 1993 року. Він був включений до Книги рекордів не тому, що він був 133 років, багато жити до цих років, і не тому, що на 80 років він одружений протягом четвертого часу, але через 80 років він став батьком 9 дітей. Якщо ви розраховуєте, що це займає 9 місяців для кожної дитини, плюс рік до грудного вигодовування і рік між кожним малюком ви отримуєте, що герой-продуктор став батьком після 100 років. Це коли він увійшов до рекордної книги. Не відчайдушно, хлопці, ви все ще надії.
Зараз трохи наук.
У листопаді 1993 року пройшов цікавий експеримент в Арізо. Три пари витрачали 3 роки ізоляції, де здорові продукти харчування, які вони виростали, дихають очищене повітря, відверті не забруднені води. Коли вони вийшли, вони оглянули генотологи з університету Каліфорнія, Лос-Анджелес. Всі дані — аналізи крові та інші життєві ознаки — були введені в комп’ютер в Університеті Лос-Анджелесу, які прогнозували, що ці 3 пари, якщо вони продовжують жити таким чином, могли жити 165 років. І все це доводить знову, що можна жити 120-140 років.
Середня тривалість життя американців сьогодні становить 75.5 років, тривалість життя майстра або лікаря становить 58 років. Якщо ви хочете виграти ще 20 статистичних років життя, не зайдіть в медичну школу.
Є два основні речі, які потрібно зробити, щоб стати центаром.
Якщо ви дійсно хочете жити до 100-140 років, пам'ятайте найголовніше:
По-перше, ми повинні уникати небезпеки, не крок на шахтах, тобто, щоб уникнути безглуздих і необґрунтованих небезпек. Звичайно, якщо ви граєте російська рулетка, дим, напій, бігти на шосе під час щітки годин, ви навряд чи можете жити до 120. Це звучить смішно, але ви не знаєте, тисячі людей в рік померти через ці ступні речі. І я хочу, щоб ви думаєте про це, де ви можете, ви повинні захистити себе.
Іншими словами, якщо у вас є можливість запобігти хворобі, особливо невиліковним, обов'язково варто скористатися цією можливістю.
По-друге, слід тільки зробити те, що корисно.
Вам потрібно 90 харчових добавок: 60 мінералів, 16 вітамінів, 12 незамінних амінокислот, і
містить білки та 3 основні жирні кислоти.
Тільки 90 добавки для щоденної дієти, інакше ви будете розвивати захворювання, викликані дефіцитом. Сьогодні написано в газетах, які говорять на радіо та телебаченні, кожен знає про це, адже вони цікавляться здоров’ям, довготою та харчовими добавками, а лікарі говорять про це весь час. Але не тому, що вони змушені зробити це медичною професією. Не думаю, що лікарі просять газет, немає, тому що цей вид інформації допомагає краще поширювати газети.
Моя улюблена стаття з'явилася в The Times 06.04.1992, і якщо ви не прочитали її, я дуже рекомендую отримати її в школі або громадській бібліотеці. Зробіть кілька фотокопій і приклейте їх на двері, у ванній кімнаті, на холодильнику. Це комплексна стаття, говорить, що вітаміни можуть боротися з раком, серцево-судинною хворобою і руйнівними ефектами старіння.
У 6 обережних сторінках цієї статті є тільки одна негативна думка, яку висловили лікар, до якого автор запитує: «Що ви думаєте про вітаміни і мінерали, як добавки до нашого раціону? й
«Вітамінне поглинання не
«Це добре», – коментує Віктор Губін, професор медицини в Медичній школі «Нью-Йорка», «всі вітаміни, як добавки, тільки роблять нашу сечу більш дорогою». ?
Якщо ви намагаєтеся перевести ці слова на універсальну мову, то виходить, що ми зволожуємо в доларах, якщо беремо вітаміни і мінерали, тобто просто відходимо на вітаміни і мінерали. Це те, що він означав. А якщо це опубліковано, то там щось в ній. Але ось що мені потрібно розповісти вам: після того, як зробити 17,500 автопсій на 14,501 тварин по всьому світу і на 3000 осіб, і завжди хочеться бути здоровими з дітьми, онуками, і великими грудинками, я вірю, що не інвестуючи в себе на вітамінах і мінералах, ви інвестуєте в благополуччя і поліпшення життя медичних лікарів.
Я вірю, що ми сприяємо збагаченню лікарів.
Від 1776 р. до Всесвітньої війни уряд США провів близько $8.5 млн на дослідження охорони здоров’я та здоров’я. Тепер, ми витрачаємо $1.2 трильйон на рік по догляду за здоров'ям, і це не достатньо, тому що кожен хоче медицини бути вільним.
І я скажу вам, якщо ви використовуєте медичну систему для сільського господарства, або тваринництва, ваші котлети будуть коштувати вам $275 за 0,5 кг. А якщо ви використовуєте сільськогосподарську систему, яку ми використовуємо у тваринництві, страхування для сім'ї 5 осіб буде $ 10 на місяць. Так ви можете зробити вибір.
Я переконаний, що тому що ми сприяємо збагаченню лікарів через страхові та державні субсидії. І вони повинні надсилати нам принаймні інформаційні листи про результати останніх медичних досліджень. Чи є у вас в цьому номері, коли-небудь отримав таку інформацію від лікаря? Ноп. Цікаво, що це не так? Ви можете отримати багато інформації від мене. Я хочу поділитися з вами.
Одна. Виразка Свомах:
Деякі з вас чули, що причина виразки шлунка є стресом.
Ми вже знаємо в ветеринарній медицині 50 років тому, що свинячі виразки викликані бактеріями. Ми не можемо дозволити собі дорогий шлунок операції на свині, і якщо ми можемо, ваш свинячий шоп буде коштувати вам $275 за 0,5 кг. Ми знаємо, що мінеральні речовини називають бісмутом, які ми можемо використовувати для запобігання і вилікувати виразки шлунка у свиней без операції. Ми зробили це, і вартість лікування близько $5 за свиней.
Лікування бісмутом, іншими мінералами та тетрацикліном. Не до лютого 1994 року Національні інститути охорони здоров’я видали заяву, що виразки шлунка були викликані бактеріями, не тільки стресом, і можуть бути вилікані.
Але медичні дослідники зазвичай говорять: "... показує результати, які можуть бути корисними..." Тепер національні установи використовують слово «пристрасть» без підказки. Вони кажуть, «вилікані методом, що поєднує мінеральний бісмут і тетрациклін.» Ті, хто не знає, що бісмут, просто перейдіть на будь-який продуктовий магазин або аптеку, і купити пляшку з рожевим вмістом за $ 2. Це називається пептидом. Отже, 1 ч.л. в день - і можна вилікувати виразку.
Знову є вибір.
Ви можете вилікувати себе за $ 5 або дозволити собі різати. Вибір вашого
Що таке друга причина смерті серед американців?
Так, це страшне захворювання називається раком. У вересні 1993 р. Національний інститут онкології в Бостонській медичній школі, після спостереження за онкологічними захворюваннями, оголосив, що вони виявили антикашерну дієту.
Дослідження були проведені в Китаї з простої причини, що провінція Хайнаї була найвищою частотою психіки. За 5 років навчався 29000 осіб. Вони дали вітаміни і мінерали двічі «нормально», тобто якщо 60 мг рекомендується на день вітаміну С, то хворі отримували 120 мг.
Алан Павло, лауреат Нобелівської премії, сказав, що якщо ви хочете запобігти раку вітаміном С, ви повинні споживати 10000 мг на добу.
І ось результат: лікарі, які боролися з ним, вже в післявиході, а Алан Павло живе і живе. Він 94 років, працює 14 годин на добу, 7 днів на тиждень, живе на ранчо в Каліфорнії і навчає в Університеті Каліфорнія, Сан-Франциско.
Вам необхідно вибрати, чи слухайте поради покійних лікарів або слідкувати за Павлом Павлом.
Отже, цілком нормально приймати вітамін С і вітамін А - подвоювати норму, нічого поганого з'явиться, а також цинк, рибофлавін, молібден і т.д.
А одна група особливо корисна. До складу входить 3 компоненти: вітамін Е, бета-каротин, мінеральний селен. Ці три компоненти повинні бути використані в подвійній нормі, і якщо ви отримуєте 0.5% від вигоди, це добре. У групі пацієнтів, які отримували вітамін Е, бета-каротин, мінеральний селен протягом 5 років, мортальність у всіх випадках знизилася на 9%, тобто 9 з кожного 100, які були допущені до вимирання, і ті онкологи, які вже розглядалися до смерті, але які прийняли ці три компоненти, у 3 випадках з 100 вижили. У випадках превалента раку шлунка і стравоходу в провінції Хайнаї, 21% збереглися.
У такому випадку лікар повинен надіслати Вам інформацію. Якщо він не хоче взяти відповідальність, він може принаймні повідомити, що ви можете вибрати. Саме тому я знаходжу до хворого безглуздим, а з іншого боку, це чергове підтвердження своєї байдужості.
Далі артрит. З вересня 1993 року в Гарвардській медичній школі та Бостонській лікарні лікують пацієнтів з білками курчат.
Пацієнти, стан яких не покращився в результаті медикаментозного лікування. Цим хворим дали ін'єкції аспірину, прединезону, кортизону, різні методи фізіотерапії. Єдине, що залишилося, була операція з заміни суглобів. Тоді я сказав,
«Лок, ці люди постраждали так багато, що якщо вони згодні страждати ще 90 днів, всього 3 місяців, я буду трохи експериментувати. й
29 волонтерів погодилися на цей експеримент. Ці 29 людей, для яких всі можливості медицини були вичерпані, і не прийшли поліпшення, дали наступне лікування: вони були дані щоденно вранці чайну ложку з верхом подрібненої їжі.
Курячий хрящ розведений в апельсиновий сік. І після 10 днів, згідно з спостереженням Гарвардської медичної школи, зникають всі больові запалення і відчуття; через 30 днів вони могли дозволити собі щось, а через 3 місяці функції суглоба.
повністю відновлено.
Я зроблю тебе сміятися. Прикольна історія пов'язана з заявою лікаря, який провів ці дослідження в Гарварді. Він продекларував курячі хрящі ліки, тому що якщо щось лікує захворювання, це рецептурний препарат. Ми відразу подивимося, що його мозок починає сильно розраховувати: "...$3.00 капсули, тільки 25 пацієнтів" і так далі. Добре, якщо ви є небажаним, щоб зв'язатися з цим, ви можете піти в аптеку і купити knoxedzhelon, жінки добре знають цей засіб. Застосовується для зміцнення волосся і нігтів. Основним компонентом є хряща корова, яка в свою чергу є хороший зміцнювальний агент для вашого хряща і кісток.
Виготовляється з яловичого хряща і зв'язок, і якщо взяти 0,5 ч.л.
Щодня з 1 унцією апельсинового соку на 100 фунтів колоїдних мінералів, наступного разу я прийшов тут, ви збираєтеся придумати і поцілунати і поцілунати, якщо ви пам'ятаєте артрит.
Скільки ви коли-небудь чули про Альцгеймера?
Зараз всі знають про це, і коли я був малюком, алергімер просто не існує. Тепер це один з поширених недуг, що впливають на одного у двох людей протягом 70 років. Досить страшні дані. Як визначити і лікувати хвороби Альцгеймера на ранній стадії у тварин? Уявіть, що збитки фермерів будуть страждати, якщо сова не розуміла, чому вона прийшла до годівниці.
Так 50 років тому ми почали навчатися, як запобігти і лікувати рано-ступеню Альцгеймера у тваринництві. Ми зробили це з великими дозами вітаміну Е. Ви повинні отримати лист від лікаря в липні 1992 року.
З 1992 року, що вітамін Е уповільнює втрату пам'яті в хвороби Альцгеймера. За допомогою ветеринарної медицини вони 50 років.
Ось чому ви можете побачити ветеринарну.
Тепер підкажи мені, що один з вас досвідчений такий неприємний досвід, як камені з нирок.
Я бачу кілька рук. Чому лікар каже, що ви зупинилися? Кальцій. І не молоко.
продукти, які не містять кальцію. З того часу на кальцій з продуктів харчування ми їсти. й
По суті, камені нирок приходять з власних кісток.
Коли у вас є кальцій, то це коли у вас є камені нирок.
На тисячу років тому вони знали, що для запобігання появи каменів нирок в домашніх улюбленцях, їм необхідно надати більше кальцію, магнезію і бору. Але бульці, барани, молочна худоба, овець, мають таку анатомію, що коли вони хворіють з ним, вони є єдиними, які мають її.
Вони просто вмирають. Коли у нас є камені нирок, біль залишається на шкоду, що ви не можете вмирати.
Ми знаємо, як запобігти цьому захворювання.
Ви повинні отримати лист від лікаря назад в 1993 році, і слід сказати, що кальцій знижує ризик каменів нирок. Вивчалися понад 40 000 пацієнтів, діляться на 5 категорій. У групі, яка отримала більшість кальцію, ніхто не мав каменів нирок.
Пам'ятайте, я сказав, що лікарі живуть до 58, і ви і я жити до 75.5.
Тепер група людей, професіоналів, які розповідають вам, як жити, і розповідають вам, що не варто їсти сіль, кофеїн, ви не повинні їсти вершкове масло, ви повинні їсти маргарин, ви не повинні робити stupid речей, штампувати 58, а люди в США померти 58.
У віці 120-140 років кладуть шматочки кам'яної солі в чашці чаю, і п'ють 40 склянок в день, варених вершковим маслом замість оливкового і живого.
Так хто вірить, хто живе бути 120 або тих, хто живе бути 58? Вибір вашого
Головна
Джерело: /users/1080