Цибулю лушпиння для екологічного збору

При висиханні і очистці цибулі залишаються багато люків. Я завжди збираю його ... навіть взимку, коли я очищаю цибулю для їжі, я кладаю суху хуску в коробку. При посадці розсади помідорів і перців я кладаю хорошу ручну з гусок і гумусу в кожному отворі, перемішати, невеликий шар грунту зверху, потім покласти розсаду лаймом землі, вийнятої зі скла в отвір. Цибулю хуськ запобігає розвитку багатьох захворювань нічних культур.
Виявляється, що ріпчаста луска універсальна, її можна використовувати більше одного разу. Після приготування відвару, настій або барвника, не відкидають лушпиння, але використовують його як органічне добриво, і ви обов'язково отримаєте хороший урожай овочів. Гуски не тільки стимулятора родючості, але і антисептика, яка допомагає боротися з шкідниками.
Використовуються гною можна вкласти в компост.
Від народних досвіду також відомо, що боротися з колорадським жуком, що знищує картоплі посадки, цибулю закопують біля рослин - буряки не переносять свого запаху.
Я замочіть лушпиння цибулю, а потім покладіть її під кущі баклажанів... кущі чистими, не боки Колорадо) Поставте в отвір при посадці помідорів, капусти, картопля ручна цибулина лушпиння.
Я консультую всіх зборів!

Луки цибулі відкидаються в багатьох будинках. Тексти пісень, а це означає: І ще це дуже цінна річ. Науково доведено, що він має повний набір макросу та мікроелементів. І розмальовки речовина кверцетин також має бактеріостатичну активність.
Особливо незамінний в дачній ділянці = садові справи настій цибулі. Вбиває шкідливу мікрофлору в грунті, збагачує її мікроелементами.
Ім'я * Щоб знищити павутинний кліщ, 10 г цибулі заливають теплою м'якою водою, наполягають п'ять днів і обприскують пошкодженими рослинами. Три літри настій достатньо замінити десятки токсичних хімічних речовин.
Ім'я * Деякі досвідчені садівники додають цибулю в грунт, в якому вирощують розсаду. Вони кажуть, що саджанці не хворіють з «чорною ніжкою».

Ім'я * Дуже ефективний - настій огірків. Особливо коли листя починають жовтіти: дві великі ручні люки додають до відро теплої води (близько 30 градусів), привозять до кипіння і залишають на пару під кришкою. Коли настій охолоджується, його розбавляють водою: 2 л настій на відро води (температура + 20-22 градусів) і безпосередньо від поливу водяних огірків і кабачків.

Ім'я * Не буде ніяких мошок, не бліх, ні попелиці, якщо ви заварите відро цибулі і поставте його в теплиці. Часом до часу візьміть на відро і посипте під листям.
* Помідори, огірки, морква, поливають настоєм гусок, дають значне збільшення врожаю.

Джерело: www.7dach.ru