Нігерійський студент будує сонячний автомобіль

Oyeyiola Segun, п'ятий рік студентка в електронному та електричному відділенні Університету Обухів, створив сонячний автомобіль.

Виявляється, що Oyeyiola повністю створив автомобіль. Крім того, молодий чоловік каже, що він присвятив своєму проекту на сонячній батареї більше одного місяця.

Автомобіль, створений студентом, залежить від вітрової та сонячної енергії. Всі джерела енергії, отримані з цих двох джерел, були перетворені для запуску цієї простої машини. Є різні засоби генерації енергії з цих двох джерел, але я вибрав той, що є великим для мого автомобіля.

У цьому випадку для живлення автомобіля не використовується одна енергія, але і енергія. Автомобіль дуже відрізняється від автомобілів, які ми бачимо навколо нас.

Його інноваційний автомобіль був створений завдяки зміні клімату, що нагнітається на згоряння палива. Тому винахідник думав про створення автомобіля, який не використовуватиме паливо для руху. Після того, як багато думок і досліджень я придумав простий спосіб його створення. Це була головна причина цього автомобіля. Ще одним занепокоєнням я мав зробити автомобіль, який функціонує ефективно, з низькими витратами технічного обслуговування.

Але це не всі можливості, серед інших речей, Segun створив програмне забезпечення, завдяки якому його власник зможе дізнатися про стан автомобіля. Програма працює на мобільних пристроях. За допомогою програмного забезпечення ви можете дізнатися такі дані про автомобіль, як: зарядка акумулятора, погодні умови, відстань, які можна подолати під час різних погодних умов. Автомобіль також має GPS.

Учбовий винахідник провів близько 12 місяців на виробництві цього автомобіля. Він використовував свої невеликі заощадження, щоб побудувати його, але навіть зараз він потребує грошей, щоб поліпшити на машині. Підписано, що автомобіль Oyeyiola Segun повинен коштувати близько мільйона naira, якщо ви враховуєте не виробництво конвеєра.

Джерело: Eco-portal.kz