365
Проста правда про життя в гармонії або простоті
«Любов землі». Ви не успадковуєте вас від батьків, він запозичений вами з ваших дітей. й
У перший рік шлюбу молодят дивилися один на одного і дивно, якщо вони можуть бути щасливими. Якщо ви не сказали, що поважають і шукати нові дружини. Якщо вони були вимушені жити разом з незгодою, ми б хотіли б бути ступеним як білий чоловік.
«Сек мудрість, не знання. Знання минулого. Відомість є майбутнім. й
«Ми не хочемо церков, бо навчимо нас сперечатися про Бога».
“Одно приймати краще двох я даю. й
«Це не займе багато слів, щоб розповісти правду. й
«Добра людина бачить хороші ознаки. й
«Хто, хто мовчить знає двічі стільки, скільки розмовника. й
«Подивитися на підніжках ваших мокасин спочатку перед викупом несправностей інших. й
«Чи ви любите, навчитеся ходити на снігу, не залишаючи сліду. й
«Не смерть. Є лише перехід між світами. й
«Так, хто лежить з собаками, отримай блохи. й
«Що потрібно, якщо вони можуть зробити правильний вигляд, як неправильний і неправильний вигляд, як правильно. й
Мій син ніколи не буде фермою. Він, хто працює на землі, не сниться, але мудрість приходить до нас у сні.
Що таке життя? Тексти пісень, а це означає: Це світло на ніч. Це румало дихання при зимі. Це тінь, що падає на траву і плаває на заході. й
Коли минуле дерево зрізається, коли остання річка отруюється, коли зловживали останні птахи, тільки тоді ви розумієте, що гроші не можна їсти.
«Великий дух недосконалий. Має світлу сторону і темну сторону. Іноді темна сторона дає нам більше знань, ніж світлий бік. й
Знання прихована в кожному. Бібліотека. й
Займає німі дні, щоб почути себе.
Для того щоб зрозуміти себе, спілкуйтеся з каменем в горах.
«Якщо ви побачите себе їзда мертвим конем, отримайте!»
Коли Великий Дух дає новий день, він передає його всім.
«Погляд на мене. Я бідний і голий. Але я є лідером мого народу. Не потрібно багатих. Ми просто хочемо, щоб навчити наших дітей правильно. Ми бажаємо миру і любові. й
Коли ви зав'язуєте коня до стовпа, ви очікуєте, щоб побудувати міцність?
Не турбують людей про їх релігію.
«Особлива тиша може бути частиною молитви. й
«Чому ви змусите, що ви не можете прийняти любов? й
Є багато способів запаху, як скинка.
«Для мене і я забув, покажу мене і я не зможу пам'ятати, залучати мене і я розумію. й
Ви просто повинні вмирати.
«Дві дні були чудовими. Старі чоловіки сидять на сонці на їх дверцятах і грають з дітьми до тих пір, поки сонце занурить їх в сон. Старі чоловіки грали з дітьми щодня. На деякий момент вони просто не прокинулися.
При зникненні легенди гине і зникне сон, в світі немає великої краси.
«Не ходимо за мною, я не можу привести тебе. Я не можу йти вперед, я не можу дотримуватися вас. Поверніть мене і ми будемо один. й
« Правда, що люди вірять. й
«Повіть маленьку мишу має право на розрив. й
Я страждаю, коли я пам'ятаю, як багато хороших слів, і скільки обіцянок були розбиті. В цьому світі багато хто не має права говорити.
«Чому розповідають історії світу. й
"Вода не має волосся."
Не пити ставку, в якому вона живе.
Вітер, який дав нам дідусь першим вдихом, бере свій останній подих, і вітер також повинен дати нашим дітям дух життя.
О Великий дух, голос якого я чую в вітрах,
Я прийшов до вас, як один з ваших дітей.
Мені потрібна сила і мудрість.
Зроби мене міцні, не піднімати над братом, але підкорити мого найбільшого ворога, себе.
«Я був на краю землі. Я був на краю води. Я на краю неба. Я був на краю гір.
Я не знайшов всіх, хто не мій друг.
"Якщо ви хочете сказати, ви повинні бачити. й
Згорнути висихає не тому, що вона скидає неприємності, але тому що є вороги в кущах.
Пам'ятайте, що людина також є твариною, тільки розумний.
Не судити чоловіка до тих пір, поки два місяці пройшли в своїх оккасах.
«Чому потрібно зробити власні стрілки. й
Білий чоловік має занадто багато босів.
«Все в світі має пісню. й
Над мною краса, нижче мене краса. Тексти пісень, а це означає: І коли я залишаю тіло, я занадто буде слідувати шляху краси.
«Діти є гість у вашому домі – годівлі, навчатися і пускати. й
Задайте питання з вашого серця і ви почуєте відповідь з вашого серця.
"Дякуй дітям, коли вони їсти, і що ви сказали, що залишиться навіть коли ви залишаєте. й
«Коли ви бачите раттлснюка, що готується до удару, страйк перший. й
«Ви не можете прокидати чоловіка, який заважає бути запашним. й
Біла людина жажить. У своїй кишені він зношує полотну гангу, в яку він змащує ніс - якби він боявся, що він може поводитися з носа і пропустити щось дуже цінним.
«Коли людина програє один день, а потім гріхів шість днів, Великий Дух сердився і Божественний дух сміється. й
Добре спишене слово краще, ніж ось.
Навіть мертва риба може піти з потоком.
Душа не повинна бути веселкою, якщо в очах немає сліз.
«Життя протікає зсередини. Ви станете правдою. й
«Все на землі має мету, кожна хвороба – це ліки, що її вилікувати, і кожна людина – це призначення. й
«Що таке людина без тварин? Якщо всі звіри переважають, людина буде вмирати великого духу. Все, що відбувається з тваринами, й
Може мій ворог сильний і страшний. Я не відчуваю себе сором'язливою.
Якщо ви поговорите з совами або змії, то поговорите з вами, і ви будете знати один одному. Якщо ви не сказали їм, ви не знаєте їх, і що ви не знаєте, ви боїтеся. Людина знищує те, що він страхує. й
Homeland є де ви відчуваєте добре.
«Господь не завжди ворог, але інші. й
Коли ви були народжені, ви грішили і світ сміхалися. Якщо ви вмираєте, ти сміється і світ кріс.
Накази належать знаменитим головним засобам Sitting Bull, White Cloud, Sitl та інші; їх місце та час - Північна Америка, 19 століття.
Джерело: /users/413
У перший рік шлюбу молодят дивилися один на одного і дивно, якщо вони можуть бути щасливими. Якщо ви не сказали, що поважають і шукати нові дружини. Якщо вони були вимушені жити разом з незгодою, ми б хотіли б бути ступеним як білий чоловік.
«Сек мудрість, не знання. Знання минулого. Відомість є майбутнім. й
«Ми не хочемо церков, бо навчимо нас сперечатися про Бога».
“Одно приймати краще двох я даю. й
«Це не займе багато слів, щоб розповісти правду. й
«Добра людина бачить хороші ознаки. й
«Хто, хто мовчить знає двічі стільки, скільки розмовника. й
«Подивитися на підніжках ваших мокасин спочатку перед викупом несправностей інших. й
«Чи ви любите, навчитеся ходити на снігу, не залишаючи сліду. й
«Не смерть. Є лише перехід між світами. й
«Так, хто лежить з собаками, отримай блохи. й
«Що потрібно, якщо вони можуть зробити правильний вигляд, як неправильний і неправильний вигляд, як правильно. й
Мій син ніколи не буде фермою. Він, хто працює на землі, не сниться, але мудрість приходить до нас у сні.
Що таке життя? Тексти пісень, а це означає: Це світло на ніч. Це румало дихання при зимі. Це тінь, що падає на траву і плаває на заході. й
Коли минуле дерево зрізається, коли остання річка отруюється, коли зловживали останні птахи, тільки тоді ви розумієте, що гроші не можна їсти.
«Великий дух недосконалий. Має світлу сторону і темну сторону. Іноді темна сторона дає нам більше знань, ніж світлий бік. й
Знання прихована в кожному. Бібліотека. й
Займає німі дні, щоб почути себе.
Для того щоб зрозуміти себе, спілкуйтеся з каменем в горах.
«Якщо ви побачите себе їзда мертвим конем, отримайте!»
Коли Великий Дух дає новий день, він передає його всім.
«Погляд на мене. Я бідний і голий. Але я є лідером мого народу. Не потрібно багатих. Ми просто хочемо, щоб навчити наших дітей правильно. Ми бажаємо миру і любові. й
Коли ви зав'язуєте коня до стовпа, ви очікуєте, щоб побудувати міцність?
Не турбують людей про їх релігію.
«Особлива тиша може бути частиною молитви. й
«Чому ви змусите, що ви не можете прийняти любов? й
Є багато способів запаху, як скинка.
«Для мене і я забув, покажу мене і я не зможу пам'ятати, залучати мене і я розумію. й
Ви просто повинні вмирати.
«Дві дні були чудовими. Старі чоловіки сидять на сонці на їх дверцятах і грають з дітьми до тих пір, поки сонце занурить їх в сон. Старі чоловіки грали з дітьми щодня. На деякий момент вони просто не прокинулися.
При зникненні легенди гине і зникне сон, в світі немає великої краси.
«Не ходимо за мною, я не можу привести тебе. Я не можу йти вперед, я не можу дотримуватися вас. Поверніть мене і ми будемо один. й
« Правда, що люди вірять. й
«Повіть маленьку мишу має право на розрив. й
Я страждаю, коли я пам'ятаю, як багато хороших слів, і скільки обіцянок були розбиті. В цьому світі багато хто не має права говорити.
«Чому розповідають історії світу. й
"Вода не має волосся."
Не пити ставку, в якому вона живе.
Вітер, який дав нам дідусь першим вдихом, бере свій останній подих, і вітер також повинен дати нашим дітям дух життя.
О Великий дух, голос якого я чую в вітрах,
Я прийшов до вас, як один з ваших дітей.
Мені потрібна сила і мудрість.
Зроби мене міцні, не піднімати над братом, але підкорити мого найбільшого ворога, себе.
«Я був на краю землі. Я був на краю води. Я на краю неба. Я був на краю гір.
Я не знайшов всіх, хто не мій друг.
"Якщо ви хочете сказати, ви повинні бачити. й
Згорнути висихає не тому, що вона скидає неприємності, але тому що є вороги в кущах.
Пам'ятайте, що людина також є твариною, тільки розумний.
Не судити чоловіка до тих пір, поки два місяці пройшли в своїх оккасах.
«Чому потрібно зробити власні стрілки. й
Білий чоловік має занадто багато босів.
«Все в світі має пісню. й
Над мною краса, нижче мене краса. Тексти пісень, а це означає: І коли я залишаю тіло, я занадто буде слідувати шляху краси.
«Діти є гість у вашому домі – годівлі, навчатися і пускати. й
Задайте питання з вашого серця і ви почуєте відповідь з вашого серця.
"Дякуй дітям, коли вони їсти, і що ви сказали, що залишиться навіть коли ви залишаєте. й
«Коли ви бачите раттлснюка, що готується до удару, страйк перший. й
«Ви не можете прокидати чоловіка, який заважає бути запашним. й
Біла людина жажить. У своїй кишені він зношує полотну гангу, в яку він змащує ніс - якби він боявся, що він може поводитися з носа і пропустити щось дуже цінним.
«Коли людина програє один день, а потім гріхів шість днів, Великий Дух сердився і Божественний дух сміється. й
Добре спишене слово краще, ніж ось.
Навіть мертва риба може піти з потоком.
Душа не повинна бути веселкою, якщо в очах немає сліз.
«Життя протікає зсередини. Ви станете правдою. й
«Все на землі має мету, кожна хвороба – це ліки, що її вилікувати, і кожна людина – це призначення. й
«Що таке людина без тварин? Якщо всі звіри переважають, людина буде вмирати великого духу. Все, що відбувається з тваринами, й
Може мій ворог сильний і страшний. Я не відчуваю себе сором'язливою.
Якщо ви поговорите з совами або змії, то поговорите з вами, і ви будете знати один одному. Якщо ви не сказали їм, ви не знаєте їх, і що ви не знаєте, ви боїтеся. Людина знищує те, що він страхує. й
Homeland є де ви відчуваєте добре.
«Господь не завжди ворог, але інші. й
Коли ви були народжені, ви грішили і світ сміхалися. Якщо ви вмираєте, ти сміється і світ кріс.
Накази належать знаменитим головним засобам Sitting Bull, White Cloud, Sitl та інші; їх місце та час - Північна Америка, 19 століття.
Джерело: /users/413
Створено 2000-горсельний електричний драпір, прискорюючи до 320 км / год
Перес оцінить свіжість м'яса