Проста правда про життя в гармонії або простоті

«Любов землі». Ви не успадковуєте вас від батьків, він запозичений вами з ваших дітей. й

У перший рік шлюбу молодят дивилися один на одного і дивно, якщо вони можуть бути щасливими. Якщо ви не сказали, що поважають і шукати нові дружини. Якщо вони були вимушені жити разом з незгодою, ми б хотіли б бути ступеним як білий чоловік.

«Сек мудрість, не знання. Знання минулого. Відомість є майбутнім. й

«Ми не хочемо церков, бо навчимо нас сперечатися про Бога».

“Одно приймати краще двох я даю. й

«Це не займе багато слів, щоб розповісти правду. й

«Добра людина бачить хороші ознаки. й

«Хто, хто мовчить знає двічі стільки, скільки розмовника. й

«Подивитися на підніжках ваших мокасин спочатку перед викупом несправностей інших. й

«Чи ви любите, навчитеся ходити на снігу, не залишаючи сліду. й

«Не смерть. Є лише перехід між світами. й

«Так, хто лежить з собаками, отримай блохи. й

«Що потрібно, якщо вони можуть зробити правильний вигляд, як неправильний і неправильний вигляд, як правильно. й

Мій син ніколи не буде фермою. Він, хто працює на землі, не сниться, але мудрість приходить до нас у сні.

Що таке життя? Тексти пісень, а це означає: Це світло на ніч. Це румало дихання при зимі. Це тінь, що падає на траву і плаває на заході. й

Коли минуле дерево зрізається, коли остання річка отруюється, коли зловживали останні птахи, тільки тоді ви розумієте, що гроші не можна їсти.

«Великий дух недосконалий. Має світлу сторону і темну сторону. Іноді темна сторона дає нам більше знань, ніж світлий бік. й

Знання прихована в кожному. Бібліотека. й

Займає німі дні, щоб почути себе.

Для того щоб зрозуміти себе, спілкуйтеся з каменем в горах.

«Якщо ви побачите себе їзда мертвим конем, отримайте!»

Коли Великий Дух дає новий день, він передає його всім.

«Погляд на мене. Я бідний і голий. Але я є лідером мого народу. Не потрібно багатих. Ми просто хочемо, щоб навчити наших дітей правильно. Ми бажаємо миру і любові. й

Коли ви зав'язуєте коня до стовпа, ви очікуєте, щоб побудувати міцність?

Не турбують людей про їх релігію.

«Особлива тиша може бути частиною молитви. й

«Чому ви змусите, що ви не можете прийняти любов? й

Є багато способів запаху, як скинка.

«Для мене і я забув, покажу мене і я не зможу пам'ятати, залучати мене і я розумію. й

Ви просто повинні вмирати.

«Дві дні були чудовими. Старі чоловіки сидять на сонці на їх дверцятах і грають з дітьми до тих пір, поки сонце занурить їх в сон. Старі чоловіки грали з дітьми щодня. На деякий момент вони просто не прокинулися.

При зникненні легенди гине і зникне сон, в світі немає великої краси.

«Не ходимо за мною, я не можу привести тебе. Я не можу йти вперед, я не можу дотримуватися вас. Поверніть мене і ми будемо один. й

« Правда, що люди вірять. й

«Повіть маленьку мишу має право на розрив. й

Я страждаю, коли я пам'ятаю, як багато хороших слів, і скільки обіцянок були розбиті. В цьому світі багато хто не має права говорити.

«Чому розповідають історії світу. й

"Вода не має волосся."

Не пити ставку, в якому вона живе.

Вітер, який дав нам дідусь першим вдихом, бере свій останній подих, і вітер також повинен дати нашим дітям дух життя.

О Великий дух, голос якого я чую в вітрах,

Я прийшов до вас, як один з ваших дітей.

Мені потрібна сила і мудрість.

Зроби мене міцні, не піднімати над братом, але підкорити мого найбільшого ворога, себе.

«Я був на краю землі. Я був на краю води. Я на краю неба. Я був на краю гір.

Я не знайшов всіх, хто не мій друг.

"Якщо ви хочете сказати, ви повинні бачити. й

Згорнути висихає не тому, що вона скидає неприємності, але тому що є вороги в кущах.

Пам'ятайте, що людина також є твариною, тільки розумний.

Не судити чоловіка до тих пір, поки два місяці пройшли в своїх оккасах.

«Чому потрібно зробити власні стрілки. й

Білий чоловік має занадто багато босів.

«Все в світі має пісню. й

Над мною краса, нижче мене краса. Тексти пісень, а це означає: І коли я залишаю тіло, я занадто буде слідувати шляху краси.

«Діти є гість у вашому домі – годівлі, навчатися і пускати. й

Задайте питання з вашого серця і ви почуєте відповідь з вашого серця.

"Дякуй дітям, коли вони їсти, і що ви сказали, що залишиться навіть коли ви залишаєте. й

«Коли ви бачите раттлснюка, що готується до удару, страйк перший. й

«Ви не можете прокидати чоловіка, який заважає бути запашним. й

Біла людина жажить. У своїй кишені він зношує полотну гангу, в яку він змащує ніс - якби він боявся, що він може поводитися з носа і пропустити щось дуже цінним.

«Коли людина програє один день, а потім гріхів шість днів, Великий Дух сердився і Божественний дух сміється. й

Добре спишене слово краще, ніж ось.

Навіть мертва риба може піти з потоком.

Душа не повинна бути веселкою, якщо в очах немає сліз.

«Життя протікає зсередини. Ви станете правдою. й

«Все на землі має мету, кожна хвороба – це ліки, що її вилікувати, і кожна людина – це призначення. й

«Що таке людина без тварин? Якщо всі звіри переважають, людина буде вмирати великого духу. Все, що відбувається з тваринами, й

Може мій ворог сильний і страшний. Я не відчуваю себе сором'язливою.

Якщо ви поговорите з совами або змії, то поговорите з вами, і ви будете знати один одному. Якщо ви не сказали їм, ви не знаєте їх, і що ви не знаєте, ви боїтеся. Людина знищує те, що він страхує. й

Homeland є де ви відчуваєте добре.

«Господь не завжди ворог, але інші. й

Коли ви були народжені, ви грішили і світ сміхалися. Якщо ви вмираєте, ти сміється і світ кріс.

Накази належать знаменитим головним засобам Sitting Bull, White Cloud, Sitl та інші; їх місце та час - Північна Америка, 19 століття.

Джерело: /users/413