Camels відхилений для смертельних вірусів SARS, поширення через Близький Схід

Назальні тампони були взяті з тварин, які з'являються до них, після того, як дослідники запустили генетичний тест.

«Знайди ці нові знахідки, ми зараз досліджуємо потенційні маршрути для людської інфекції через вплив вербального молока або м’ясних продуктів», - сказав Абдуляз Алагаїл Університету Короля Сауд, який працював на дослідженні.

Camels тепер видно як джерело вірусу мертво MERS, схожого на стан SARS, який поширюється на Близький Схід.

Дослідники з обережністю, що не бажано мати тісного контакту з тваринами, особливо хворими верблями, оскільки більшість інфікованих однаковим штамом вірусу як людини.

МЕРС, який стоїть на Близькому Сході респіраторного синдрому, вже інфіковано 345 людей в Саудівській Аравії, оскільки він був виявлений два роки тому.

Попереднє занепокоєння над поширенням вірусу, як Саудівська Аравія, повідомляє про велику кількість випадків у вихідні, оскільки вони повідомляють, що смерть наближається до 100.
Симптоми захворювання: лихоманка, пневмонія і іноді ниркова недостатність, з третиною всіх пацієнтів з часом вбиває вірус.

Міністра охорони здоров'я України Adel Faquier розповів про новинну конференцію вчора: За останні два дні після того, як наукова команда переглянула різні докази, щоб уникнути тісного контакту з верблюдами, особливо хворим. ?

Він також зустрівся з іноземними експертами, серед яких представники Світової організації охорони здоров’я, які запрошують урядом, щоб допомогти розслідувати MERS. Вони також консультують людей, які не використовують необроблену молочну продукцію або сире вершкове м’ясо.

У Саудівській Аравії висвітлено, що багато, якщо не більшість, заражені штамомом генетично практично ідентичного штаму, який інфікує людей, команду з Колумбійського університету, Університету Короля Сауд та звіту Альянсу EcoHealth.

вірус МЕРС вперше був відкритий в 2012 році, коли elderly Saudi людина загинув вірус.

Експерти охорони здоров’я стурбовані тим, що він схожий на вірус СРС, який інфіковано понад 8 000 осіб з 2003 року і викликало 800 лет.
У країнах Близького Сходу, такі як Йорданія, Кувейт, Оман та Об'єднані Арабські Емірати.

Джерело: Eco-portal.kz