313
Camels відхилений для смертельних вірусів SARS, поширення через Близький Схід
Назальні тампони були взяті з тварин, які з'являються до них, після того, як дослідники запустили генетичний тест.
«Знайди ці нові знахідки, ми зараз досліджуємо потенційні маршрути для людської інфекції через вплив вербального молока або м’ясних продуктів», - сказав Абдуляз Алагаїл Університету Короля Сауд, який працював на дослідженні.
Camels тепер видно як джерело вірусу мертво MERS, схожого на стан SARS, який поширюється на Близький Схід.
Дослідники з обережністю, що не бажано мати тісного контакту з тваринами, особливо хворими верблями, оскільки більшість інфікованих однаковим штамом вірусу як людини.
МЕРС, який стоїть на Близькому Сході респіраторного синдрому, вже інфіковано 345 людей в Саудівській Аравії, оскільки він був виявлений два роки тому.
Попереднє занепокоєння над поширенням вірусу, як Саудівська Аравія, повідомляє про велику кількість випадків у вихідні, оскільки вони повідомляють, що смерть наближається до 100.
Симптоми захворювання: лихоманка, пневмонія і іноді ниркова недостатність, з третиною всіх пацієнтів з часом вбиває вірус.
Міністра охорони здоров'я України Adel Faquier розповів про новинну конференцію вчора: За останні два дні після того, як наукова команда переглянула різні докази, щоб уникнути тісного контакту з верблюдами, особливо хворим. ?
Він також зустрівся з іноземними експертами, серед яких представники Світової організації охорони здоров’я, які запрошують урядом, щоб допомогти розслідувати MERS. Вони також консультують людей, які не використовують необроблену молочну продукцію або сире вершкове м’ясо.
У Саудівській Аравії висвітлено, що багато, якщо не більшість, заражені штамомом генетично практично ідентичного штаму, який інфікує людей, команду з Колумбійського університету, Університету Короля Сауд та звіту Альянсу EcoHealth.
вірус МЕРС вперше був відкритий в 2012 році, коли elderly Saudi людина загинув вірус.
Експерти охорони здоров’я стурбовані тим, що він схожий на вірус СРС, який інфіковано понад 8 000 осіб з 2003 року і викликало 800 лет.
У країнах Близького Сходу, такі як Йорданія, Кувейт, Оман та Об'єднані Арабські Емірати.
Джерело: Eco-portal.kz