86
23 Роки Traveller Mike Spencer Bown
Відомий як «перший туристичний візит до війни-торна Могадішу» вирішив розпакувати свій рюкзак після 23 років блукання.
Майк Spencer Bone в Могадиху.
Майк Spencer Bown, який прогулявся по всьому світу і відвідав 195 країн світу 23 роки безперешкодної поїздки, нарешті, повертається додому.
Майк Spencer Bone в піску Sahara на півдні Алжиру, червень 2013 Пан Спенсер Бон, 44, може бути викликаний найяскравіші мандрівники в історії людства. Відбувся сольний марафон з Афганістану до Зімбабве, відвідавши всі країни між собою.
Він став першим туристом у війні-торні Могадишу, потрапив до рідного міста Саддам Хусейна під час вторгнення США в Ірак, і жив з пігми в Конго.
710852р.
Майк Spencer Bone в Монголії, 2009.
р.
Майк Spencer Bone на Nam Tso озеро в Непал.
Майк Spencer Bone з його подорожі партнер Molly на Nam Tso Lake в Непал.
Майк Spencer Bone в національному корейському костюмі в Сеул. Пан Spencer Bone втратив трасу арештів і затримань. Але незважаючи на відвідування деяких з найнебезпечніших місць на Землі, він втекти серйозні неприємності або хвороби, за винятком двох коротких нападів малярії.
Він подарував більшу частину своєї поїздки, але — не схожих на більшість інших мандрівників, які він відвідав.
І все з тим же міцним рюкзаком він спочатку залишив рідну Канаду з 1990 роком.
Майк Spencer Bone на Dragon Tree в Socotra.
Майк Spencer Bone з паломами в Тибеті.
Пан Spencer Bone сказав: «Щоденний мій дорослий життя – це пригода.
Коли я був 21, я думав про своє майбутнє, і я попросив себе, хто коли-небудь намагався ходити по всьому світу?
Я думав, якщо ні, чому я не намагаюся? Ось як я почав свою подорож.
На Землі близько 300 людей, які відвідали кожну країну світу, але я не вважаю їх справжніми мандрівниками.
Вони є пасажирами в повному розумінні слова, вони не подорожують, але подорожують.
Майк Spencer Bone з доповіддю в горах Монгольський Альтаї. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
З роками Майк побував в Індонезії 20 разів, двічі в Єгипті, шість разів в Індії, п'ять разів в Камерун, двічі в Перу, три рази в Китаї, десятки разів в Африці і майже 50 разів в Таїланді.
Він фінансує свої подорожі шляхом виконання завдань різних компаній: в Балі він продає срібло, експортує меблі з Java і дорогоцінних каменів з Африки.
Він сказав, що я ніколи не мав проблеми з грошима. Я приймаю законний ризик. Я табір, сон тільки в дешевих готелях, перебування з місцевими місцями і зробити те, що вони роблять.
Якщо ви знаєте, як (і ви знаєте, якщо ви живете там досить довго).
Якщо ви хочете провести круглу подорож, не чекайте витрачати більше 200 греків на день: для цього немає бюджету.
Забудьте про «вакації» та запустіть житло з місцевими Якщо ви не знаєте ціну щось, ви, ймовірно, не можете це дозволити.
Під час своєї одисеї, пан Спенсер Бон часто дивився смерть в очах в горах Непалу і прийшов по машинних гарматах більше, ніж раз.
Він стержає реінделера з п'яленом Якутсом в Росії, допомагав лікуванню в Малі, і байдарках минулих сплячих тигр в Бангладеші.
Його пам'ятний момент був візитом до столиці Сомалі Могадишу у 2010 році.
У пошуках легендарних пляжів, які називають найкрасивішим у світі, і прибули до ворожості.
Сомалійські імміграційні чиновники вважали його шпигуном, і він мав тільки труднощі, щоб вони його лояльність.
«Сомалі була остання і найнебезпечна країна на мій список. Коли я прийшов до Могадісу, я знав, що я отримав успіху, він сказав.
Майк Spencer Bone в Папуа Нова Гвінея. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
р.
Майк Spencer Bone з Pilgrims of Tibet. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
Спенсер Бон поїхав через Афганістан на задньому сидінні мотоцикла - sipping вино під час пагону Талібан - і через Ірак під час другого затоки.
У Пакистані він затримав КІА, в Південній Азії захопив таємничий штам герпесу, а в Антарктиді він «згорнути» з пінгвінами.
У Демократичній Республіці Конго, мисливські ателопи та флісові геноциди гуту повстанців.
Але незважаючи на ризиковані ситуації, він каже, що він ніколи не прагнув до небезпеки.
Найбільшою небезпекою є не країни, а групи людей у «поганих» зонах на околиці міст, які не входять до складу громади – поведінці таких територій.
Багато цікавих місць дійсно небезпечні – вони можуть легко вбити вас там.
Майк Spencer Bone перед горілою в Руанді, 2010. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
Майк Spencer Bone під час другого походу до Machu Picchu, 2009. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
Майк Spencer Bone з reindeer herders в Росії. Пенсор Бон, який закінчив понад десятку паспортних заявок під час свого марафону, закінчив свою поїздку до Ірландії минулого місяця, де провів кілька тижнів до заголовку будинку матері в Калгарі, Канада.
Після того, як він нарешті зустрів жінку на Facebook, чекаючи його в Канаді.
Але коли запитав, що він готовий заспокоїти і нарешті припинити його дузі, він відповів: «Для цього достатньо – принаймні зараз. й
Майк Spencer Bone з Bambuti Pygmies в Конго. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
Майк Spencer Bone в Тегеран, 2003. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
Майк Spencer Bone з його супутник Molly Macindoe з reindeer herders в Якутську, Росія. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
р.
Майк Spencer Bone в Дамаску, Сирія.
Майк Spencer Bone з Pygmies в Тарі, Папуа Нова Гвінея.
Рекомендовано Майком, що взяти з собою у світі:
1. москітна сітка
2,2 км Староно зношений рюкзак, найменш привабливий для тих
3. У Манго чистка ножа для відлякування потенційних бургерів
4. У Сильний взуття.
5. Умань Набір форм та багато фото
6. Жнівень Металевий стакан
7. Про нас Сорочка з коміром для відвідування рельєфу
8. У Сорочка хакі виготовлена з швидкосушиваної тканини і з багатьма кишенями допомагає вражати чиновників.
9. Навігація Імпресивна візитна картка з хорошим логотипом
10. Водонепроникний чохол для документів
Майк Spencer Bone в Somalia amid a rusty backbone з американський танк.
Майк Spencer Bone в Могадиху.
10 Золотих Моментів: Що це сталося і побачити Майк
1,1 км Відвідайте Blue Whale Cemetery, South Georgia Island, Антарктика
2,2 км Запуск з поліції на човні на Niger Delta, Niger
3. У Спринт чорного конуса вулкана в Гватемалі
4. У Випущена після того, як захоплюється піратами в Пунтланді, Сомалі
5. Умань Зустрічайте Сих-пігми на Золотому Храмі Амрітсара, Індія
6. «Контакти» з пінгвінами під високим синім льодом, Антарктика
7. Про нас Swim до Ангел Falls в crappy canoe, Venezuela
8. У Приїжджайте обличчям з сріблястими гірськими дрилями в Національному парку Вірунга Волкано, Руанда
9. Навігація п»ї п»ї Звонить РёР·: USA РІ: Machu Picchu, Peru
10. Мислити Eternal в Base Camp Under Everest
Текст Tara Brady, Денна пошта.
Джерело: mirfactov.com/