332
Як перетворити вантажівку в сонячну електромережу
Ізраїльський аніматор Йозефа Таяр перетворив звичайну вантажівку в гарний екологічно чистий будинок.
р.
«Я не відчуваю себе, як я пропущений. Так, я дав багато матеріальних речей, таких як книги, одяг та інші непотрібні речі. Але я знайшов свободу. Реальна свобода. Свобода руху, що дозволяє мені жити біля пляжу, в мальовничій дерев'яній зоні, або навіть в місті. Свобода від податків, електроенергії, кабельних компаній та корпорацій. Йосип Таяр.
Йосип був натхненний проектом після того, як він побачив телевізійну програму, присвячену будиночкам на колесах. Визначено, щоб втілити свою ідею до життя, Таяр перетворив 11,5-метровий вантажний автомобіль в реальний будинок.
р.
Удосконалення торкнулися на багатьох аспектах, включаючи утеплення стін, майже 18 сантиметрів товстої, сучасної кухні, дві окремі спальні зони (одна з яких піднімається на задній частині вантажівки), простора вітальня, обідня зона, робочий кут і простора ванна кімната.
Дерево використовується в різних частинах перетвореного інтер'єру, щоб створити теплу і затишну атмосферу – по суті, інтер'єр не відрізняється від класичних маленьких будинків, які можна побачити.
Але найголовніше, дах вантажівки покритий сонячними панелями, що забезпечує живлення цього чудового будинку. Будинок також має резервуар для зберігання води, правий під одним з спалень, що дозволяє цьому мобільному будинку бути повністю незалежним від зовнішніх комунікацій.
Його наступна мета - придбати сільськогосподарську землю і розвивати село на колесах для всіх, хто хоче жити автономно. Це місце, де кожен може виростити свою їжу і обмінюватися один з одним, прийти і піти.
Джерело: rodovid.me
Вчені пояснили, як вилікувати холод у дитини
Індія: Електричний транспортний ринок страждає втратами