Ведмеді, які поводяться як люди

Ведмедики іноді люблять відпочивати, а іноді вони так само люблять наші домашні тварини – коти та собаки, поважають дуже смішні! Нехай це дикий, великий і здавалося б дуже злий, але він також має бажання весело і насолоджуватися життям! Я сподіваюсь, що вам подобається наша колекція смішних ведмедів!

Ведмедики вважаються бульйонами, які часто атакують людей і дуже агресивні. По суті, ведмеді є надзвичайно соціальними тваринами і в більшості випадків, коли вони стикаються з людиною в дикому, вони так само бояться вас, як ви з них. За винятком полярного ведмедя, який є хворим твариною, більшість ведмедів є більш сімейними орієнтованими і підтримують тісні соціальні зв'язки з членами сім'ї.

За допомогою цих фотографій ви дізнаєтеся, як ці великі і сердитися тварин можуть бути смішні і веселі. Вони, як багато інших тварин, мають щоденне життя, в якому вони frolic і весело. Дивлячись на ці фотографії, ви можете відчути, що це тварина дуже схожа на людину, а іноді це може бути навіть добрим і веселим. Однак, якщо ви зустрічаєте ведмедя в лісі, краще уникати контакту з ним.

Його найкраща поїздка:

р.

Lai-la-lai, вода чудова сьогодні!

Я сказав, Пиво для мене !!!

Як чудовий весняний... lila. .

Я бачу тебе за кущем з камерою в руці!

Якщо ви хочете, щоб допомогти нам?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

9111121

Що я бачу? Чи є вони?! Я вже голодний!

66100П

Де всі діти? Один так нудний ...

Я запашний шоколад!

Dude, хтось дивиться нам!

Я не даю його нікому, це просто мій завантажений!

Що гарний манікюр я зробив сьогодні!

Я можу допомогти вам отримати будинок дуже швидко!

О, дитина, повторення після мене... Я люблю тебе...

Йога вранці...

- Тепер стрибати. ; - Мама, ви впевнені про це?

Ви можете побачити тут.

Р

Де мій обід?

Так, я бачу собаку, я бачу, я соромлюся, що ви очікуєте від мене?

Я думаю, що я добре ...

Я не можу зрозуміти, чому вона ліва, ми були такими чудовими відносинами.

Тексти пісень, а це означає: І ми будемо літати з вами ... щоб побачити світ і показати себе.

Давайте їхати, людина, візьміть її до зупинки. й

Я купив собі новий iPhone!

Я повинен мати його в мій den.

Ha, що idiot залишає ключі в запаленні ... добре, тепер ми всі чорти з хлопчиками ...

р.

Отже, що велике зображення?

О, дитина, я можу отримати трохи вправно?

Р

Я сказав вам, що є великим гойдалкою, і немає лінії!

Взяти картину і я буду!

Дуже дякую. У вас є чудовий день і гарний настрій.

Джерело: lifeglobe.net/