228
Карнегі в Росії, або ABC of the Reasonable Egoist
Ми повинні чітко розуміти, що критерії правильності та неправильності є соціальними механізмами для притягнення людей до передбачуваних форм поведінки. За її допомогою суспільство виправляє небажану поведінку членів суспільства.
Ще одна людина сильно страждає від своєї нестандартності, коли він живе в суспільстві, яка засуджує будь-яке відхилення від норм, встановлених цим суспільством. Але якщо ж людина потрапляє в суспільство, в якому, навпаки, ці відхилення заохочуються, він стане достатнім для його оточення. І в результаті він буде щасливим без насильства проти природи.
Таким чином, реальний, чутливий егойст буде перерватися в дошку, але знайде своє місце в цьому світі, що найближче до ідеально бажаного. Він не боїться експериментувати і шукати.
Я сподіваюся, мій шановний читач, що ви зараз погоджуєтесь, що нічого не властиво поганому або властивому хорошому поведінці людини. Тому будь-які побажання людини, будь-які бажання повністю прийнятні і не носять нічого поганого. Як і коли вони реалізовані! І придушення будь-якого бажання дуже часто проявляється у вигляді психосоматозу.
Якщо ви не змогли втілити свої бажання, то суспільство відразу «катапульт». Як реальний, чуйний egoist, вам потрібно?
Ми всі люди, які не повинні бути відчужливими для нас. Не цікаво - так! не бажано - так! Але ні в якому разі непристойно пригнічений!
Таким чином, реальний, чуйний егойст стане досить крутим, щоб лікувати суспільну моральність. Він буде розраховувати з нею точно так багато, щоб не "згодити гусей". А критерій правди зробить свою практику!
Глава резюме
Реальний, чуйний egoist досягне багато в житті, ніж альтруїст або сирий егост. «Чому він так хрещений? Що він ховається всередині? Що можна очікувати від нього? І поведінка справжньої, розумної егоїстки чітка і зрозуміла тим навколо нього. Ось чому вони довіряють йому більше.
А реальний, чуйний egoist говорить з усіма своїми діями: Так, я це, з усіма перевагами і недоліками. Я не приховує нічого і не намагаюся пригнічувати себе! Я не представляє небезпеки!
І я можу сказати, що всі ваші проблеми пов'язані не з надлишком самогубності, але з її недоліком і незрілістю.
Коли я ретельно проаналізував свої дії, я прийшов до висновку, що я діяв і вчинив, як інветерувати егость. Це правда, що всі інші люди роблять це, але тільки кілька порадьте себе. Моя відмінність від них є те, що я також розумний егост.
Я сподіваюсь, що в майбутньому я зможе залишитися таким винахідливим і розумним егоєм. І здається мені, що зробивши і зробивши це, я стане більшою алтруїсти, ніж ті, хто говорить це голосно.
Справжня альтрузія і вірна самопізність дві сторони однакової монети.
Я стане більшим християнином, ніж тих, хто променує бродіння, зберігають швидко, але в разі, якщо вони не заперечують насолоду від копання отвору.
Я не збираю хліба від слабкого, не бо я ніколи не хочу їсти, але тому що в власних очах я стане чимось перезбирання гіни. Так, я хотів би бути, що я розгубився і не вважаю людину.
Я не знаю, що я хочу від жінок на всіх витратах, не тому, що я не людина, але тому що це не те, що я хочу від них.
Я люблю себе і не намагаюся зробити людей щасливими, як я. І це не так, що я дзвонив, і я не подбаю про відпочинок.
Атемпти для поліпшення інших не призведуть до будь-якого доброго - досконалості можливо тільки в тому випадку, якщо людина шукає себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
У світі можна змінити лише на прикладі.
Як ми поліпшуємо себе, підвищуємо рівень досконалості у всьому світі. І тільки цей спосіб здатний зробити цей світ більш комфортним для життя.
Справжній, чуйний egoist проведе фундаментальну інвентаризацію всіх його цінностей і оцінить або відкине багато з них! Але багато з тих, які здавалося шкідливим і непристойним, він з радістю сприятиме його «золотому фонду». І поставить їх в місця, де вони будуть служити йому в повному обсязі. Замір, за яким він переоцінить свої істинні егоністичні потреби! І, в принципі, цей інвентар слід регулярно виконувати, як проводиться в офісах установ. Отже, діяльність людини відповідає темпам життя і змінам, які неминучі в ній час.
Головна
Джерело: /users/1077
El Hierro - це іспанський острів, який використовує тільки зелену енергію.
Депресія від телевізора - небезпека нічного перегляду