Інформація – глибока причина захворювання

214268

Причини захворювання лежать в багатьох факторах життя: неправильне ставлення до вашого тіла - харчування, гіпотермія, нездатність відпочинку, санітарний стан життя і тіла, небажання займатися фізичними дозованими навантаженнями і т.д.

Але буває, що людина відчуває свою дієту, тому не переохотити себе, гігієну тіла і дому, і здоров'я не існує. Яка причина?

Як ви відчуваєте, чи ви впевнені в житті, або пригнічений, пригнічений, напружений, чи знаєте ви, як розслабитися і реалізувати все, що відбувається навколо нас, і чи можна правильно і мудро сприймати цю інформацію, мудро реагувати на неї, уникаючи психічних загроз?

відхилення - тобто здоров'я безпосередньо залежить від психічного стану організму.

Давайте мені дати один приклад: за словами Сергія Лазарєва, причина онкології довга, депресія, глибока сумність. Це настільки серйозний, що він може викликати руйнування тіла на клітинному рівні.
Увімкніть тіло в неконтрольований хаос.

Ми турбуємося про те, що ми отримуємо новини. Багато вражають ситуації, і кожен раз організм реагує на джерело інформації. Не секрет, що кров'яний тиск, серцебиття, спазми серця можуть миттєво збільшуватися, аж до нападів серця. І з новин, далеко від нешкідливого, раптового блювоту або інших органів.

Тобто на рівні тіла клітини реагують, змінюючи гомеостазу тіла.

Тому нам необхідно відповісти на інформацію правильно і прагнути до коректного сприйняття інформації.

Він залежить від духовного зростання людини. У роботі над нашим духовним розвитком ми повинні навчати себе правильно реагувати на інформацію, чи це погано або радісно, як новини. Старші люди кажуть, «Діти все,» блокує свої душі від руйнування, а потім бодісно здоров'я.

р.

Правильно, люди, які сприймають інформацію, не завдають шкоди їхньому організму, у вигляді захворювань. Розумна людина розуміє, що не потребує уроків у вигляді захворювань, які обробляються таблетами, лікарськими рослинами. Чи не буде краще тримати джерела, які пошкоджують наші клітини, наше внутрішнє середовище (homeostasis).

Згідно з Дубліном лікером Emmilia

Основні причини захворювання:

• Гриф викликає випуск надлишок жовчі.

Розсушують кров.

• Стійкість загущує лімфи.

• Гуилт хворий і товста кров.

Агресія спалює душу, а оболонки душі.

• Груша порушує здоров'я нирок.

• Груша також може викликати періодичні головні болі.

біль мігрені.

• Безсоння - знищує тіло, скручуючи себе,
Ми отримуємо неприємну інформацію, ми не можемо спати. На ніч відновлюється тіло. Повне сну дозволяє бути здоровим.

Як боротися з травматичною інформацією?
• Розширюючи світогляд,

• Психологічні знання про себе,

• Створення радості в тілі через знання світу,

• Організація вашого життя для досягнення головної речі, не фурнітури.

• Це дозволить вам переосмислити багато ... Життя красива в знаннях, в творчому спілкуванні, в творчій роботі, в естетичній насолоді творів мистецтва, літератури, в краси природи.

• І ваша реакція на отримання нової інформації перетвориться на новини, які не боляче, і не завдає шкоди душі і тіла.
Просто розширює ваші горизонти і заповнює вас знаннями.

• Дуже важливо правильно реагувати на інформацію.

Джерело: zdravclub.ru

Tags

See also

New and interesting