302
Унікальне очищення води в Америці - питна вода з туалету
Wichita Falls, Texas, може бути першим місцем в США, де питна вода є продуктом очищення води, включаючи туалетну воду.
В результаті важкої посухи, яка триває в Wichita Falls протягом трьох років. Місцевий міський голова Гленн Бархам розповідає про найбільш жорсткі обмеження на питній воді не вирішують проблеми. «Для того, як на тиждень, мешканці міста вже зрізали споживання води на третину, але навіть тому наші поставки вийдуть протягом двох років», - сказав Бархам.
Для вирішення цієї гострої проблеми, а також припинення рейсу місцевих жителів в інші міста, посадових осіб ініціювали будівництво 13-ми промивного трубопроводу, що з'єднує переробку каналізаційних установок і завод з виробництва питної води. Це, вимити в раковини і туалетні відходи будуть вода, яка протікає з кранів.
У зв'язку з тим, що у вас є питання. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що це просто "глибше". І, не хочу пити каналізацію, Wichita Falls мешкає на пляшковій воді, незважаючи на те, що це перекладається на значні фінансові витрати. Люди збираються використовувати свої поставки, коли очищена каналізація виходить з крану. Багато хто не зупиняє те, що він буде відповідати всім необхідним санітарним нормам.
У той же час, як мер міста, так і компанії, які мають намір провести прибирання, скажуть, що нова вода буде безпечною і чистою, тобто підходить для пити.
Є також люди, які затвердили рішення. Так, один місцевий підприємець каже, "" Потрібно довірити посадових осіб, бо вони зробили дослідження і витрачали багато грошей на тести. Я народився тут, виріс тут, почав власний бізнес, я не хочу, щоб закрити бізнес, щоб перейти до іншого міста.
Бархам сказав, що коли надходить перероблена вода, він спробує його спочатку, взявши хороший sip. Він буде сперечатися, що основна частина своїх сусідів також підніме скло до процвітання рідного міста, що, безумовно, пити цю рідину.
У водному поставці Нові Орлеани знайшли мозковий амеба У водному забезпеченні нових Орлеанів (Луїсіана). Місцеві мешканці сковороди купують пляшкову воду, відмовляючи користуватися водопровідною водою, повідомили місцеві ЗМІ. 12 вересня 2013 року Центрами контролю за хворобами, які заявили про те, що в системі водопостачання двох районів підрахунку було виявлено паразитний організм Negleria Fowleria.
Де є життя, є надії, і це говорить про те, що це ніколи не пізно, щоб зупинити пиття, навіть у випадку найбільш сильного пошкодження печінки, відповідно до нового дослідження з університету Саутгемптон.
Джерело: Globalscience.ru