У сафарі парк Англії був народився перший слон

У Західних Серединах Сафарі Парк, Англія, вперше за 40 років народився дитячий африканський слон. Чоловік слон народився тиждень тому вагою близько 100 кг ідеально здоровий і добре.

Його мати був 22-річний слон П'ять, які завагітніли в результаті штучного запліднення. Його батько є слоном, що живе в дикій природі парку в Південній Африці. Його сперма зберігається в спеціальній лабораторії Франції.

Слон, який ще не був названий, став другим слоном, щоб народитися в результаті штучного запліднення. Перший слон народився в 2013 в Віденському зоопаркі.

Розроблено Інститутом досліджень дикої природи Берліна Лейбніца, який тісно співпрацює з Західним Середземним сафарі.

Вагітна жінка, яка прибула на Західному Середземному парку Сафарі в 1998 році, була завезена для старшого піклувальника Андрія Пломба. «Ми були дуже щасливі, коли це мила дитина народилася, яка стала точну копію своєї мами», – каже пан Санч.

р.

«Всі 22 місяців вагітності, п'ять відчуттів і поведінці добре, тільки два тижні до народження її персонажа трохи змінено», – зазначається працівник. Вона стала невеликою дратівливою і трохи пікантною з персоналом, але в цілому все було дрібно.

Сама полога була нормальною, без відхилень. Незважаючи на те, що це перше особняк п'яти, вона стала гарною і турботливою матір'ю. Він був тісний контакт між нею і слоном, пояснює Andy Plumb.

Ми дуже раді, що цей експеримент був успішним і п'яти відроджений слоном, який став її точним копіюванням. Я все ще пам'ятаю день, коли молодий, шестирічний П'ять вперше перетнула поріг нашого сафарі парку, і тепер вона стала матір'ю самі. Я думаю, що це чудово!

П'ять дітей-сиріт після походів зняли маму. Вона була піднята в приватному будинку в Преторія, Південна Африка, звідки вона прибула на Західному Серединку Сафарі Парк (Bewdley, Worcestershire).

Джерело: Zopicture.ru