За допомогою певних цілей продовжує життя людини

За допомогою певної мети життя додається довголіття до людини. Не тільки сприяє здоровому старінню, вона також може запобігти ранній смерті.

Це результати дослідження канадських науковців з університету Карлеттон, опублікованих в журналі Психологічних наук.

Можливо, маючи ціль вплив на людину, оскільки цілеспрямовані люди є більш активними для моніторингу здоров’я. Дослідження фізичного та психічного здоров’я близько 7000 людей між віками 20 і 75 знайшли, що через 14 років, цілеспрямовані старші дорослі живуть більш пасивними аналогами, а також встановлення масштабних життєвих цілей відіграли захисну роль.

Дослідницький автор Dr Patrick Hill розповів BBC Новини, які є чіткими перевагами для здоров'я, коли у вас є мета, яка зберігає вас щодня.

Ідея здорового старіння, характерна японська культура, поширюється на США. Проте, існує сформований стереотип у суспільстві, що цілеспрямованість є більш характерною для молоді. Хілл Хілл підкреслює необхідність встановлення цілей для життя довгого життя. Ті, хто хоче досягти чогось насправді жити довше, незалежно від того, чи вони досягали своєї мети або ні.

Головна

Джерело: /users/559