Buffalo Zoo ведмедя намагається відмовитися від

Ці чудові зображення захоплюють момент, коли величезний коричневий ведмедя названий Toby (Toby) з американського зоопарку Buffalo (Buffalo Zoo) різко намагається згасити знеболюючий інсект, який обурює його.

Цей чудовий сюжет був захоплений фотографом-аматором з Нью-Йорка, 67-річному Террі Керві, який знову відвідав зоопарк, щоб стріляти різні тварини.

Коли жінка підійшов до закриття, де був кодіяк (підвидів коричневого ведмедя, який живе на островах Кодіака архіпелагу, з південного узбережжя Аляски), вона відразу ж привернула увагу до того, як величезна тварина поїхав з його обличчя, очевидно, намагаючись його сісти.

«Це цікаво, що Тобі не псує інсекти з лапою, так як ведмеді зазвичай роблять в таких випадках, і закриваючи губи в трубку, що на нього з'являються сили, – каже фотограф. «Камера дана мені чоловіком назад в 1999 році і з того часу я фотографую природу і тварин, але це перший раз я фотографував, як цей смішний кадяк.» Тобі був так смішний, коли я вперше бачив його! Він не здавав сили або настрій, щоб боротися з ними. Одне з них з'ясувалося прямо над нісом. Я був просто впевнений, що вона збиралася, щоб кинути право в його великий ніс.

341964 р.

Тобі не був в настрої, але в той же час він зробив такі смішні і навіть милі гранати, які викликали відвідувачів, що стоять біля закриття посмішки, говорить жінці. Я був щасливий, що я зумів захопити цю сцену.

Відразу після Я пішов з зоопарку, я кинув додому, щоб зменшити фотографії на комп'ютері. Я хотів швидко побачити, що я зробив. Ви не можете уявити, як я щасливий, коли я бачив, що фото я був успішним! - сказав він Террі кореспонденти однієї з місцевих газет.

Р

Buffalo Zoo був відкритий в 1875 році. Сьогодні цей зоопарк є одним з найстаріших зоопарків країни. На своїй площі 95 тис. кв. м є велика кількість представників екзотичного світу тварин і 320 видів рослин, привезених тут з різних куточків нашої планети.

Джерело: Zoopicture.ru