Вчені підвищують ефективність

Дослідження виявили, що виховання дитини покращує навички роботи жінок, підвищує їх здатність працювати.

Дослідження, проведене для корпорації Майкрософт, опитано 2 000 жінок і 500 роботодавців, як змінено продуктивність жінок після того, як вони стали матими. Визначено, що виховання дитини покращує основні навички жінок на робочому місці. Майже дві третини (62 відсотків) робочих матерів сказали, що вони краще здатні впоратися з багатьма проблемами роботи після того, як дитина. Близько половини опитаних (46 відсотків) відчули, що вони покращили управління часом, а 27 відсотків відчули, що вони були більш організовані.

Більш ніж половина роботодавців, які згодні з працівниками: 57% керівників вважають більш ефективними працівниками, ніж жінки без дітей. 29% роботодавців стверджують, що робота підлеглого після поліпшення пологів, а 35% сказали, що навички таких жінок розширюються. Céline Naude, Майкрософт: Я не згоден з дослідженням. Мої друзі, члени сім'ї та колеги, які ніколи не перестануть дивувати мене своїми здібностями.

Джерело: nauka24news.ru/