Садові меблі своїми руками 5 цікавих ідей

Що б це, і в саду без лавок і столів не обійтися. Де ти сидиш, втомився від роботи правого? Де покласти чашку ароматного чаю? й

Кожен сад має свої меблі. Хтось буде задоволений бюджетною версією пластику, хтось буде придбати ексклюзивний дизайнерський комплект, і мій матеріал сьогодні адресований тим, хто любить робити все в країні своїми руками. І хто, як мені, піклується про дерево? Пропонуємо Вам вибір цікавих ідей для саморобних дерев'яних меблів для саду.

1,1 км З колод Самоа тепер я ходжу і подивимося на величезні стовбури пилених дерев, які ще лежачи поруч з будинок навпроти: навесні старі дерева зрізали, і ці діапазони не можна перенести вручну. Уявіть, що монументальні лавки можуть вийти з них.

Насправді, якщо є колоди під рукою, які дійсно переносять на потрібне місце, такий набір садових меблів побудований дуже швидко. Вартість майже нуль і прослужить довго. Я думаю. Що ви думаєте?

Якщо ви можете вирізати колоду навпіл, ви отримаєте два лавки одночасно.

Дизайн за зовнішнім виглядом (і вагою) набагато легше, ніж попередній, і легше вписуватися в ландшафт країни - він більш універсальний, на мій погляд.

2,2 км Якщо немає журналів, залишалися тільки коноплі, а також великі! Коли я бачив цю картину, я хотів побудувати щось схоже на мій сад.

Не потрібно бути величезним садом. У мене є невеликий лушпиння, серед слив і старих яблунь. Шлях вітру, що веде до неї, візуально збільшує простір, створюючи деяку інтригу: за гілками дерев і чагарників не можна побачити, що приховує за межі) Підійде куточок для затишних дачних зборів ... Яка ідея?

3. У Можливо, це те, що садові стільці будуть виглядати як ніби я починаю зробити їх самостійно :)

Ви сказали: Ну і так, не зразок столярної, і шанувальників точності ця ідея, ймовірно, не оцінить. Але вірити мене, в тінистому напівпровідному кутку саду, такі «гарячі крісла» будуть виглядати досить органічно. Нехай вони не будуть занадто тривалими, але щоб зробити такі меблі можна відкинутими, так званими, матеріалами і відсутністю досвіду і дизайну недоліків, щоб представити як особливості креативної ідеї :

Ті, хто друзі з молотком, можуть будувати з старих планок, наприклад, набір садових меблів:

Ви можете використовувати в різних варіантах, і це невидима ідея плюс. І простота виготовлення, звичайно.

4. У І це дійсно шедевр. Виготовляється з нічого. Але для того, щоб перетворити цю «здоблювальну» в прикрасу саду, потрібно як уява, так і вмілі руки.

Не знаю про зручність, але в оригінальності таких меблів обов'язково не заперечуйте. Однак в пошуках матеріалу для нього доведеться шукати навколишні ліси, а потім багато роботи. Але в кінці народжуються речі, що майстер може бути гордим.

Ви любите вироби лісових халатів? Хто-небудь сидів на такому лавці? Які враження? :)

5. Умань Іноді достатньо взяти свіжий погляд на те, що інші розглянуть ярус. Вони кажуть, що це творчий підхід - можливість бачити в звичних речах, які приховані від поглядів інших. Ось приклад:

Я шукаю на ньому довгий час :

Чи можна зробити меблі своїми руками? Скажіть мені, що ви зробили! Може бути навіть фотографії ще там? Дуже цікаво побачити!

Джерело: www.7dach.ru