Несподівана зустріч між ліктями і крокодилом в Південній Африці
Bashny.Net
Цей чудовий фото фотографа дикої природи Kathleen Reeder, який прийшов до Ukutula Lion Park в Південній Африці, сподіваючись, що вона може зустрітися з сім'єю левів і захопити деякі незвичайні кадри з їх життя.
Фото: Kathleen Reeder/Ukutula Lion Park
Згідно з жінкою, вона була дуже щасливою і на початку дня вона познайомила кілька молодих левів, які прийшли до поливу отвір, щоб освіжити себе. Але раптом невеликий крокодил стрибнув з води і відлякув недосвідчених левових кульок.
«Для льоду вже п'ють, коли крокодил стрибав з води», - згадує Катлен. І хоча рептилій був невеликий, але дуже рубав юні леви, натискаючи його небезпечні щелепи прямо перед обличчям.
«Для левових куль встигла відреагувати і відмовлятися назад, і голодний крокодил, розуміючи, що він тут не збирався, зникнув під водою», - сказав 56-річний фотограф, який прийшов на південь від Фенікса, Арізо. Цікаво! І найголовніше я зумів захопити весь інцидент на камері.
Леонні кулі, хоча і раніше молодий, порощений на рептилій Brazen, як справжні дорослі престоли. Найкраще, що вони могли б зробити на цьому місці, щоб стрибати з неї, що вони робили. Незважаючи на те, що левові кулі не поранені, вони вирішили не підходити до небезпечного місця.
Згідно з американцем, коли рептилій раптово стрибав з води, не тільки левові кулі бояться, але і вона сама. Навіть коли ви усвідомлюєте, що щось може статися, ви все ще будете страшні. І це цілком природно, що я занадто досвідчений рубець, — сказав жінка.
до Але щоб отримати хороші постріли, я мав зібрати себе разом і фокусуватися виключно на зйомки. Зараз я пам'ятаю все, що сталося як справжня пригода, яка буде залишатися в пам'яті для життя.
Kathleen Reeder був у Парку Укутула з дальністю, які добре знають місце. Вони привели фотографа в ставок біля якого збираються ці дворічні левові кулі. «У Укутулі можна замовити прогулянку з левами», - розповідає Мс. Reader.
до На мій погляд, це чудовий досвід і чудова можливість дізнатися ці чудові великі коти. Крободил, який рубав левові кулі, названий Спарклі. Він був названий одним із напрямів Укутли Лева Парку.