Квіти для клумби в пекумі - бігун

Довгий бажав розташувати клумбу з варених рослин під розчавленим кущом зачіски. На сьогоднішній день тут вирощувалися тільки господарі та чіткість. Останнім, проте, завжди спробували поширити по всій клумбі, довелося постійно його гасити.

Вечеря - невибагливий завод, не вимагає особливої уваги і догляду. Щоб висадити його, потрібно вибрати місце в пекумі, грунт бажано легкої або середньої щільності, вона відчуває себе чудово на них, за умови, що волога рясна. Це легко зробити без добрив, але якщо ви хочете годувати - це буде відповідати довший цвітіння, листя стане більше і вони будуть більшими. Що можна запліднити? Комплексні мінеральні добрива, органічні речовини, гумус.

Широколистий бігун (неподібний сибірський), доведеться постійно захищати від бур'янів з бур'янами і переконатися, що грунт вологий. Згідно з експертами, цей вид зимує навіть у північних регіонах країни, до тих пір, поки є сніговий покрив не менше 10 см.

Р

Восени, коли надземна частина рослини починає летіти, її необхідно повністю видалити за допомогою секатора або ножиць, дочекайтеся, поки сайт ріжучих висихає і, якщо ще немає снігу, а мороз вже приїжджає, накриваємо сплячий біг з лялькою.

Це блакитний новийкомер, який я маю на клумбі, я дійсно люблю, і ви? Трохи боляче, я читаю, що в багатьох місцях він росте, як бур'ян, це так, наша розсада дуже дорого!

Джерело: www.7dach.ru