Простий тест допоможе перевірити роботу мозку

Простий тест допоможе перевірити роботу мозку. Картина хребта дівчина, яку ви бачите, літаючи навколо Інтернету, міцно завоював одну з провідних позицій як тест, який півкуля вашого мозку працює краще. Цей образ створений японським дизайнером Nobuyuki Kayahara.

Як перевірити мозок?

Дуже просто. Дивитися який спосіб дівчина рухається? Я кажу прямо, ви можете зробити його обертати в будь-якому напрямку.

Якщо ви бачите дівчину, яка обертається годинниковою стрілкою, припустимо, що ваша права півкуля мозку більш розвинена. Якщо ви бачите проти годинникової стрілки, це зліва.

Найчастіше люди бачать, що дівчина обертається проти годинникової стрілки. Тому ці люди використовують ліву сторону мозку більше. Якщо ви фокусуєте, ви можете змінити напрямок дівчини.

Цікаво, що кілька десятків років тому права півкуля головного мозку не давала багато значення. Я думав, що це безглуздий. Проте, з часом вчені уклали, що права півкуля головного мозку людини дуже важлива для розвитку творчої особистості.

Для тих, хто не може виглядати, щоб змінити напрямок обертання танцівниці нижче - 3 фото. Коротко виглядають на лівій або правій картині, можна легко змінити напрямок руху в центральній картині. Цей простий тест допоможе вам перевірити, що частина вашого мозку є найбільш активною.

• Ліва півкуля мозку. Вербальна інформація обробляється. Ліва півсфера несе відповідальність за мовні здібності, контролює мовлення, письма та здібності читання. За допомогою лівої півкулі головного мозку людина запам'ятовує факти, дати, імен і контролює їх написання. Ліва півкуля мозку аналізує всі факти, відповідальні за аналіз і логіку. Визначені також математичні символи та цифри. Інформація оброблюється послідовно.

• Правова півкуля головного мозку. Невербальна інформація обробляється. Правова півкуля даних мозку людини виражається не словами, але в образах і символах. За допомогою правої півкулі людина здатна фантазувати і мріяти, скласти оповідання. Права півкуля мозку несе відповідальність за можливість візуального мистецтва і музики. Правова півкуля одночасно обробляє багато різної інформації. Ви можете розглянути все в цілому, не вдаючись до аналізу.

За результатами досліджень, проведених в Яльському університеті протягом п'яти років, якщо людина керує зміною напрямку обертання дівчини без особливих напружень очей, то ці люди мають IQ вище 160.

Це просто оптична ілюзія? Ви можете перевірити його. Я можу зробити це досить легко.

Головна

Джерело: /users/155