Негайний сезон. Отримай малятку для волосся!
Майже кожен знає про цілющі властивості кропиви. І ця рослина в ваговій вважається бур'яном. Багато садівників коров'ячих кролів. Я пропоную заморожувати його і збирання врожаю. Рецепти традиційної медицини вимагають зміцнення майна кропиви. Це відмінний засіб від лупи і проти випадіння волосся. Так без кропиви, догляд за волоссям буде неповним. Я хотів би використовувати ці рецепти, тому що моє волосся дуже блондинка.
Коричневі та брюнетки можуть безпечно використовувати кропиву для догляду за волоссям.
Настій можна приготувати як з свіжої сировини, так і сухих рослин.
Висушена кропивна настій вариться так.
1 стіл. ложка подрібнених листя кропиви заливають склянкою окропу і настоюють на годину в темному місці. Процідіть і змочіть коріння волосся і волосся по всій довжині. Не протирайте рушником – дайте волоссю сухим природним чином.
Свіжий настій кропиви.
2 столові ложки зрізаних листя слід залити 1 склянкою окропу і дати настоятися 20 хвилин.
При сухому волоссі рубають трав'яні настій:
200 г листя кропиви і 50 г календули залийте 0,5 л окропу, додайте 1 чайну ложку касторової олії. Процідіть і використовуйте настій.
З жирним волоссям промийте свіжі листя кропиви, промийте окропом з додаванням соди і рубайте. Потім змішайте з спиртом: 1 частина листя + 9 частин спирту (можна замінити горілкою). Наполягати протягом тижня в закритому контейнері, відфільтрувати і протерти шкіру голови 2 р. на тиждень. Це відмінна медицина для обох випадання волосся і лупи.
Джерело: /users/155