8 Штани вбивця проти комарів

Ми ще не приготували тепло, а в вечірніх комахахах не пустили спокійно! Чи повернулися вони до життя так швидко і потрібно купити хімічні речовини з цих шкідливих речовин і, як виявилося, небезпечні комахи? Після того, як мій друг витягував з тіла великого черв'яка і сказав, що його личинка була проведена москітами, я знаряддя укусів цих «дощів». Я не хочу використовувати хімію, я знайшов кілька інших способів захисту від комарів в Інтернеті.

1,1 км Понад сто грамів камфору або valerian, випаровуються над пальником, позбавляться від мух і комарів навіть дуже великих кімнат.

2,2 км Швидко вирізати свіжі листя вишні або ясен і рубати відкриті ділянки шкіри.

3. У Ефірні масла гвоздик, базилік, аніс, евкаліпт:
Змащувати відкриті ділянки шкіри (5-10 крапель на склянку води), або на джерело вогню - в каміні, вогонь, свічки або нагрітій сковороді. Вологий масло цих рослин шерсть і покласти на підвіконня.

4. У Свіжі гілки ельдерини кладуть в приміщення, вони лікують москіти, а також запаху томатних листя.

5. Умань Якщо ви вирішили сидіти в природі, киньте ялівці в вогонь.

6. Жнівень Запах соснової олії відлякується не тільки комарів, але і мух і тарганів.

7. Про нас Ні комаха доторкнеться до обличчя, якщо промивається відваром коренів глистівної деревини (залийте ручку рубаних коренів 1,5 л води, доведіть до кипіння, настоюйте 20-30 хвилин).

8. У Коли ви закінчите рідину для електричний фумігатор, не поспішайте до магазину заміну агрегату. Залийте 100% екстракт евкаліпту в порожній міхур. Москіти забудуть свій шлях в будинок.

Джерело: /users/104