Найсмачніший домашній мигдальне молоко

Інгредієнт:

1 склянка сирого мигдалю замочена на 8 годин
3 склянки води (фільтровані або варені)
2 великі дати
1⁄2 ч.л. ванільної пасти
Кориця
крихітна щіпка рожевої Himalayan сіль

+ блендер і марауза (або спеціальний пакет для горіхового молока)

Горіхи для цього рецепта знадобляться сирими, рекомендується замочувати їх близько 8 годин; замочивши їх рано вранці, і коли я отримав додому ввечері, вони готові. З точки зору мигдалю я також віддаю позбутися від своєї шкіри, і більш корисною, крім того, молоко виходить білим, красивим і більш ніжним. Шкіра горіха виходить дуже легко, якщо після замочування їх окропом (не замочується в окропу, але просто заливається або замочується протягом декількох секунд, ми не хочемо відварити горіхи і втратити всі свої корисні властивості, ми просто хочемо позбутися від своєї шкіри), а потім промивати в звичайному холодній воді.

Коли горіхи готові, перемішайте їх з усіма інгредієнтами в блендері, спочатку на низькій швидкості, потім в найшвидшому режимі. Чим сильніше блендер, тим більше ніж буде молоко. Смоктати отриману рідину через марлеву або спеціальну сумку для приготування горіхового молока, яка все частіше бачить в спеціальних магазинах здоров'я в Сіднеї. Я використовую регулярну марлю, яку мій мама приніс мене з Росії. Я складав марлю 4 рази, закріпивши її за допомогою рита волосся пов'язують навколо молочної чашки, все вийшло практично і легко. Це різновид побутової винахідливості :.

Після того, як більшість рідини пройшли через марлю, можна почати найбільш чудовий процес, який я раджу назвати «посміхаючими горіхами». О, я відразу пам'ятаю себе в с. з моїми бабусями, я був 5-річному допущеному молоці. Коли ви 5 років, миготливий коров – це щастя, цікавий і радісний досвід, такі пригоди міської дитини в селі. Я 30 років тому і мій щастя в збиранні горіхів. Я уявляю обличчя моєї бабусі: «Гір Алінка дивиться».

Повернувшись до рідких горіхів, нам потрібно вичавити якомога більше молока, щоб зробити сухий горіх масою. Можна висушити і ви отримаєте горіхове борошно, яке можна використовувати для випічки. Який великий скраб для тіла.

Так, у вас є смачне мигдальне молоко, яке можна зберігати в холодильнику протягом декількох днів.

Джерело: Thinkcreature.com