308
Риба на томатному ліжку - кращий добриво
Риба на томатному ліжку не є трюком або квітень Фолі!
Навіть давні індійці кладуть всю рибу під їхніми культурами. Це також відображено в старовинних малюнках, а в словах передається від сімейства до сімейства. Після того, як було навіть програма про племену індійців, які не тільки кладуть рибу під висадженими культурами, але й поговорили її перед тим, як для гарного врожаю!
Отже, послідовники давньої традиції в своїх дачних ділянках в кожному отворі перед посадкою томатної розсади кладуть сиру рибу. Добре, не обов'язково вся риба, можна покласти нарізану рибу або обрізку. Так, саджанці не безпосередньо висаджують на рибі, спочатку це трохи землі. Є навіть знак - якщо ви робите це на повному місяці - урожай буде заздрістю всіх в області! Так, і ділянка може бути виготовлена особистою (після того, як рибалки сплітають на черв'яках перед киданням штанги)
Здається, що не існує особливого секрету «таємний вплив риби» на томати – це органічні речовини, фосфор, калій, залізо, магній. Нам дуже добре їсти рибу.
Моя тітка в Калінінграді витрачає її ціле життя, що надягає одну рибу в томатному отворі або заливає одну відповідну скриньку рибного маляра. Він каже, що томати все міцні, не забирає їх, і вони дуже смачні. Я не був до своєї заміського будинку, але взимку я бачив її запаси – напевно, краса, до такого врожаю.
465237
Це невеликий секрет для великої родини. Про нас В осені ми поділимося нашими спостереженнями і результатами!
Джерело: www.7dach.ru
3 кращих офісних гімнастичних вправ з відео
НАСА - це технологічне рішення для колонізації всього галактичного простору