339
Цікаві факти про переваги льоду + відео
Сьогодні я хочу розповісти про жир, а також про його дієтичні властивості. Найцікавіше, я хочу сказати про цей продукт, що жир сприяє зниженню ваги. Лікарі довели, що якщо ви їсти льоду дуже помірно - це дуже корисно для здоров'я тіла. Довгий набір переваг льоду. Калорійність жиру - 770 ккал на 100 г. Це еквівалентно близько половини кілограма курячого м'яса, або 1 кілограм вареної картоплі.
За словами дієтологів, речовин у сало, запускають механізми розбиття жиру. Крім того, льод вважається засобом запобігання раку і допомагає зняти токсини з організму. Встановлено, що використання льоду також полягає в тому, що цей продукт не накопичується радіонуклідів і містить арахідонову кислоту, яка відсутня в рослинних маслах. Ця кислота допомагає очистити судини людини від холестерину. Також в жирі міститься великий вміст вітамінів А, Д і Е і каротину. Всі корисні властивості даного продукту обмежені тільки медичними протипоказаннями і кількістю застосування. Але пам'ятайте, що всі вище можна віднести лише до свіжої кришки.
Багато хто вважає за місцем народження цього популярного продукту Україна. Але це не вірно. Майже 3 тис. років тому в Італії з'їсти свинячий жир. Тільки льодяники, які працювали цілодобово в кар'єрі. У зв'язку з дешевизною цього продукту господарі вважають його досить прибутковим бізнесом, так як льард є дуже поживним і високим калорійним продуктом.
На жаль, не секрет, що один з найбільших шанувальників льоду є українцями, і навіть jokingly назвав його вітаміном С. Є багато способів приготувати кришку. Його копчений, варений в маринаді, запечена спеціями, зробленою сало-спігом або просто солоною. У місті Львові 2011 року відкрився музей жиру. Експозиція цього музею представляє картини, фотографії, свічки, шахи, меблі та багато іншого. Але основні музейні експонати, що вказані в книзі записів країни, виготовлені з льодової копії серця людини.
лосини
Головна
Джерело: /users/104