Мільйони людей страждають, намагаються позбутися від неглибоких чорних крапок на носі – бігають навколо косметологів, купуючи дорогі креми і всілякі очисні колодки на носі. У мене є така ж проблема.
Я недавно читаю в Інтернеті, як позбутися від цих чорних крапок на носі через 5 хвилин за допомогою найпростіших засобів. Рецепт досить незвичайний і смішно простий, тому я вирішив експериментувати і перевірити його на себе.
Я приготував все необхідне:
- Зубна паста (бренд не має значення).
- Сіль.
- Тарілка і виделка.
Вичавити яку пасту на тарілці, щедро посипати сіллю, перемішати виделкою.
Отримана суміш чорних крапок. Рецепт говорить п'ять хвилин. Я чекаю і надію.
Я чекаю. Я не відчуваю нічого особливого, за перший раз я використовую зубну пасту для неправильного призначення.
Два хвилини. Шкіра на носі горить. Це нормально. Я переносить його. Там все ще 3 хвилини зліва, я сподіваюся, що це не для нічого.
Ну і, нарешті, час для смаження. Я сподіваюсь, що Інтернет не загинув мене і мій ніс буде безкоштовно чорних точок і стане чистим.
Це результат! Ні чорні крапки - ніс чистий і гладкий. Рецепт в інтернеті не змусив мене! Такий простий, але ефективний маска з зубної пасти і солі!
P.S. Не забудьте промити обличчя холодною водою після процедури, щоб пори вузькі, інакше чорні крапки будуть незабаром з'являються. Однак, якщо ви не відчуваєте себе шкода для зубної пасти з сіллю і не ледачі, щоб зробити таку маску один раз через 2-3 дні, можна змащувати весь обличчя для профілактики.
Головна
Джерело: /users/155