Кращі котирування братів Стрігацького, які навчать вас думати більше

Найвідоміші брати літератури - Аркади і Борис Стругацький - це не просто наукова фантастика, не тільки письменники і не тільки ідоли мільйонів. Книги про майбутнє, про світ і про людину в ній стали частиною життя для багатьох, і для деяких, і справжніх керівництва.

• Важкий відсоток всіх днів року починається таким же чином: тривога відходить. (понеділок починається в суботу)
  • Ви витрачаєте тижні, що говорять про пучок шкіри, і коли ви зустрічаєте справжню людину, ви не встигнете поговорити. (Для того, щоб бути богом)
  • Це право: люди потребують грошей, які ніколи не думають про це. (Пікнік на бордюрі)
  • Дивовижно, як швидко хвилі хвилювання. Ти можеш гасити себе, потерти себе, зануритися і відьмакувати протягом годин і днів, і радувати приходить і йде відразу. (У готелі Dead Mountaineer)
  • Але це не може бути те, що серед тисяч шляхів не існує правого шляху. (Побачити дивний)
  • Якщо в ім'я ідеалу людина повинна робити речі, то ціна для цього ідеально підійде. (Предативні речі століття)
  • Вовк каже їй ліктям, «Наче мене,» і це досить, і заєць навчається заєць: «Файл мені подобається», і це теж достатньо, але людина навчається кубу: «Так, як мені, і це вже злочин. (Знімні лебеді)
  • Чому не мовчить, коли все зрозуміло без слів? (Пікнік на бордюрі)
  • Краще помилитися двадцять разів у людини, ніж бути підозрою у всіх. (Інтернс)
  • Яка точка купівлі авто на асфальті? Де є асфальт, немає нічого цікавого, і де це цікаво, немає асфальту. (понеділок починається в суботу)
  • Кожен геній на що-небудь. Ви просто повинні знайти цей геній в ньому. (На схилі)
  • Чудова річ, до речі, неважливо, як ви приїжджаєте, ці бармені завжди витирають свої окуляри, так як якщо їх спалювання залежить від нього. (Пікнік на бордюрі)
  • Фантазії – це безцінне, але ви не можете його піти всередину. Тільки поза, тільки зовні. (Предативні речі століття)
  • Скептизм і цинікізм в житті є дешевим, оскільки це набагато простіше і нудно, ніж бути дивним і насолоджуватися життям. (Інтернс)
  • Яким є демократичні вибори: більшість завжди для бджільництва. (Знімні лебеді)
  • Серед них ніхто не знав, що щастя було і що сенс життя був. І приймали робочу гіпотезу, що щастя в неперервних знаннях невідомого, а сенс життя однаковий. (понеділок починається в суботу)
  • Що потрібно? Якщо ви не можете це зробити. Коли ви думаєте про це весь час. Коли ви витрачаєте все життя, яке прагне.
  • Що говорить про майбутнє? Вони не говорять про майбутнє, вони роблять. (Хмар)
  • Де сірість тріумфує, чорнослив завжди приходять до влади. (Для того, щоб бути богом)
  • Не у відтінку космічної катастрофи, не в полум’ях атомної війни або навіть у клаптях перепопуляції, але в добре заспокійливій, спокійній тиші, історії людства. (Секон Мартинська навала)
  • Не вірно, що є діти і є дорослими. Це дійсно більш складний. Дорослим і є дорослі. (Інтернс)
  • Не можна виправити. (Пікнік на бордюрі)
  • Я не можу думати, але його слова: Щастя всім, подарунок і нехай ніхто не відступив!