Як знайти час для хобі

Поточний ритм життя залишає дуже мало часу навіть для сну і відпочинку. І якщо ми вважаємо, що поняття «роботи» і «хобі» не збігаються з усіма, ми повинні визнати, що для душі просто немає часу.

Для багатьох жінок хобі рукоділля: в'язання або пошиття, бісероплетіння, творчий манікюр, складне плетіння або щось, яке може прикрасити інтер'єр або поповнювати шафу. Є ті, хто вибрав не творчу професію, але фарби або пише вірші - просто для задоволення. Автор книги «Креати та продаж» (Публічний дім «Ман, Іванов та Фербер») Світлана Войнська працювала в офісі протягом тривалого часу, але колись зрозуміла, що її хобі – ювелірний дизайн – це не тільки вихід для неї, але і досить прибутковий бізнес. Як організувати процес, вона розповідає її читачів.
"Справа мені."
Якщо ви вирішили займатися креативністю в домашніх умовах, то в першу чергу потрібно розуміти, що ви власний бос, виконавець і контролер. Основна проблема в цьому випадку полягає в тому, щоб навчатися керувати часом, коли ніхто не над душею і не існує вимог.
«Основні автори не можуть знайти навіть декілька безкоштовних годин на день за розкладом. Їм заважають діти, серіали, листування з друзями або ігри і пучок інших важливих причин: потрібно купити крупи і пройти з собакою, піти в фітнес клуб і очистити квартиру, мити і готувати тричі на день. Але я все це, і я маю дитину, і багато інших авторів, але це не викликає невдачі.
Авто радить думати про ваш день добре і використовувати такі техніки:
1,1 км Поставте його на чужі плечі. «Я раджу перенести до інших речей, які ви не любите – так ви збережете не тільки міцність, але і хороший настрій. й
2,2 км Об'єднайте випадки в групи. «Якщо ви залишите будинок, будьте багато речей одночасно: зустріч з клієнтами, банківськими, відправними посилками, купуючи матеріали та висить з друзями в кафе. й
3. У Зберігайте список, розподіляючи їх на невеликі та важливі. Ці правила придумуються від лізису, щоб спрощувати життя, позбавляючи від люків і завоювати дорогоцінний час для себе коханим.

Дитячі кроки.
Багато проблем виникають для тих, хто обтяжує турботу дітей. Тут автор відзначає помилку: ми всі чекаємо дітей, щоб виростити і отримати на ногах, щоб знайти час для того, що вони люблять. По суті, це просто невідповідність для себе і наших інтересів, оскільки не всі труднощі, які ми приховуємо за собою, дійсно необхідні навіть дітям.
«Дика невеликого кроку, конкретний випадок, ситуація, яку ви хотіли б змінити, організувати. І спрощує цю маленьку ситуацію. Подумайте про інші і спрощуємо її. Отже, крок за кроком, ви відновите порядок у вашому житті, звільнити час.
1,1 км Отримати щоденник.
2,2 км Вчити дітей про незалежність
3. У Вчимося сказати, що немає вашого будинку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Світлана Войнська стверджує, що найважливіша мотивація не може бути грошима, а не хвилювання конкуренції і навіть бажання досягти успіху.
«Нехай моя мотивація – це моя улюблена активність і робить світ трохи краще, трохи більш красивим, і жінкам трохи щасливіше.» Бажання розуму не приносить щастя. Справжнє щастя походить від мрії душі. й

Джерело: domashniy.ru/