313
За останні дні жанр «Фантастичний фільм»
Ви думаєте, що я дупа? Я зроблю, я бачу все. Я бачу мільйони людей на глобусі перегляду фільмів. І здається добре, що це нормально.
Компанія має право вимагати збереження товарів та послуг, що надаються її членами. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. Яким правом були фільми, які накладають так звані фільми про людство? Чи проводять психологічне дослідження впливу повнофункціональних фільмів на особистість? Ні, ми не робили. Тим не менш, повнометражні фільми розробляють регресивні ставлення до глядача. Фільмовиробники взяли легкий шлях від початку.
Особливість фільмів вперше з'явилася як кінопристосування романів і романів і стала основним продуктом для споживання. Особлива плівка не є нешкідливим продуктом, як це здається без рук. При закритому огляді показано, що фільми негативно впливають на особистість глядача. Замість того, щоб допомогти людям вирішувати проблеми життя, вони відволікають від них. Але горілка теж відволікає. Особливі фільми показують погані візерунки поведінки. Хенце-педілізм, песимізм, відсутність ініціативи. Плівки не підходять прагматичний інструмент. Не може використовуватися для них. Особливістю фільмів є надзвичайно незадовільне виконання функції педагога. Недостатній недолік волі, і невдовзі, і самопізність, і байдужість. Фільми виконують функцію вчителя. Значення знань про життя, що спілкуються за допомогою повнометражних фільмів. Не можна збагатити свій життєвий досвід з знаннями життя. Це загальна ігнорування.
Особливі фільми слугують консультантом з низьким рівнем кваліфікації. Людина періодично потребує консультації з питань життя, конфліктів. Погляди глядача не задоволені, і він пішов самостійно з проблемами і конфліктами. За допомогою тестового заземлення для почуттів фільми блокують розвиток інтелектуальної сфери. Вони навчають людей думати, тільки найпростіший інтелект. Ступінь, стипендія, короткозорість. Як не пам'ятати китайський мислитель Shang-Yang. На початку 350 B.C. він сказав: «Людина повинна бути навмисно сформульована так, щоб держава легко маніпулює свою свідомість. й
Фільми – емоційний продукт. Таким чином, вони сприяють перетворенню нормальної особистості в надмірну особистість. Агресія, непереносимість, конфлікт, неприпустимість, хістерія, небезпека та відставність. Теми фільмів – щоденні оповідання – банальні. Це призводить до блокування альтернатив для вирішення проблем життя. Займіть інерцію індивіда. Особливістю фільмів є провайдер неідеальних, непривабливих ідей. Відповідність і невідповідність, і непристойність, і егоцентризм, і складність.
Замість того, щоб допомогти особам розвивати творчі здібності, фільми пригнічують їх. Особливі фільми перешкоджають розвитку когнітивної складової особистості. Оператори утворили помилковий вигляд життя як ланцюжка дій і подій, тоді як життя є процесом, що включає періодичну спрямованість і подальше регулювання поведінки. Красиве звання фільму «артістичний» не визначає його сутність. Більш точний буде імена: gosip, емоційно залежний, рабо-емоційний.
Людина дивиться фільми і в результаті деградує себе людиною. Важко і необґрунтовані потреби. Потрібні режисери для перегляду повнометражних фільмів. За сто років кінотеатр став ворогом людини. Причиною цього були фільми.
Якщо в сотні років тому режисери намагалися отримати ліцензію на випуск своєї продукції: звіт, літопис, документальний, популярний науковий фільм, освітній фільм, повнометражний фільм, освітній фільм, а потім авторитетна комісія видатних вчених ніколи не дасть ліцензії на такий жанр як повнометражний фільм. Або, можливо, ми повинні скасувати жанр «фікаційного фільму»? Про час.
Сценарій Efim Reitblat
Джерело: Globalscience.ru
Людський мозок в 2050 році – суміш біології і імплантатів
SeaOrbiter - космічний корабель для океану + відео