Мета життя батьків

Батьки часто турбують про попадання від рук СС, найняти торців, намагаючись вирівняти попередню позицію. І якщо щоденник дитини прокидається з п'ятами, варто хвилюватися? У якій точці може бути життя студента А.Д. таким чином нестерпним, що єдиний розчин є «кінчити це страждання будь-яким засобом»?

Освіта як призначення та Значення життя

У минулому покоління, це був аксіом. Якщо у вас є мозку, ви навчитеся добре і піти в коледж, випускник і отримати гарантовану, високу роботу. Крім того, кандидатський ступінь дав право на додаткове житлове приміщення, додатковий пенсійний фонд, додатковий виїзд. Ось чому б не було пояснити, чому і навіщо вчитися добре. Які альтернативи? У ПТУ провадив файл? У армію, давайте збудувати генерали? Дівчата мали перспективу одружитися. Так кожен, хто міг спробувати. Ті, хто не міг і таким чином оцінювати свої можливості, залишені після восьмиго класу в технічному училищі і отримали робочу спеціальність.

Після того, як на час були два дівчата - босом подруги, не заплітаючи воду, входили тільки в ніч, всюди і скрізь разом з другим класом. Один був з професорської сім'ї, не тільки з вищою освітою, але насправді – професорство Московського державного університету в п'ятому поколінь. Вона вивчала з лівою стопою на одну п'ять, не роблячи найменших зусиль, дозволяла себе знепричиною для неробочої домашньої роботи, потім скоригувати... Друга від спадкових військ, велика сім'я, сувора освіта, фізичне покарання за три, близько двох, ніхто не затертий. Її дослідження дали роботи, працю та знову за роботою. Але дівчата були друзями, вони не подбали, хто був з яких сімей. Дорослим можна побачити, як відрізняється своїм рівнем, зрозуміло, що один є лідером і перетягуванням, а другий – це завжди «причіп». Але які питання є результатом? І в результаті, як були відмінними, тому кожен був щасливим. Все було чудово до восьмиго класу. А потім Лена, яка була стругана до навчання, категорично відмовлялася залишити після восьмиго класу в школі вчителя, хоча вона консультувала всіх, хто міг, вчителів, батьків, друзів. Але вона не думала життя від свого друга, дівчата довгоїлися вступити до тієї ж спеціальності і пройти життя разом. У старшій школі стало очевидним, що Ленка ледь тягне програму, особливо на точну тематику. Машка ледь справляється, але батько і старші брати-фізики допомогли їй, і Лена почала залишатися до середини дня. Крім того, з'явився дружелюб, впровадив всіх до Лени, спробував організувати площу «два на двох», але щось затемне. Всі завершені дробленням провалу Лени в вступних іспитах. Машка написав есе обов'язково для всіх університетів 5/5, відомих, в годину. Lena подається в шість годин і отримав пару. Він був ударом неймовірної сили. Дівчата вважали так багато уві сні «заспокійливості та роботи», що вони не приходили до Плану B. На останньому другому, з залученням дід-генера, Ленка перевели в вихідний перевал навчальної школи. Але вона не була її поїздом. Після першого року вона забрала папір і йшла дека. Понад 25 років не існує інформації про неї, згідно з рами, вона працює як засіб для чищення або медсестра. Я ніколи не отримав професію.

Що таке пальто? Це, що давня історія повинна робити з проблемою сьогоднішніх пальникових відзнаків, пригнічених медалей, а також диван-переможці Всеукраїнських олімпійців? Найпоширеніші. Більшість оповідань, які я стикався з моїм офісом, дивись на це.

Завоювати світ

Батьки є Московіти у першому генеруванні, що називається «виданим» з провінції до столичних університетів. Вони добре пам'ятають, як вони відпочивали на всіх кінцівках, як вони пожовтий день і ніч, до того, що кров проходив через носа. Вони вже досвідчені кілька криз і за замовчуванням, зламали і продовжують світитися, що є доступним. Вища освіта – єдиний соціальний ліфт, який доступний для них, вони саморобні чоловіки/жінка, не мають впливових родичів за ними. Вони побудували свій бізнес з нуля, буквально з лотка в Лужники, з одного стола з сигаретами. Діти для них - основне значення, значення і в той же час ціль життя, вони, як останній аце, ставлять все. Моя дитина буде жити як князь. Таким чином, це дизайнерський дитячий садок, елітний дитячий садок з динаміками трьох мов, найхолодніші школи міста, відпочинок у Великобританії та Шотландії, розвиваючі класи з року. Нерідко дружина / мама залишає свою роботу і присвячує себе навчанню своїх дітей. Я особисто знаю мам, які щодня додають дітям додаткові заняття: школа, музика, теніс / корт / комод, іноземна мова. «Ми маємо вісім додаткових класів на тиждень. Про нас – з неприпустимою гордістю у голосі. Особливо важко для тих, хто відкрив «здатність». Вони починають розірвати як вчителя, так і батьки. Під час забігу поганий виїзд на Олімпіаду щотижня. Вони приходять до мене, коли вони починають з ладу. Неперевершена тика, екзема, яка не відповідає на будь-яке лікування, тоновані брови і вії, боути блювоти ... Всі ці симптоми можна перекласти в одне слово: «Все!» Вони не допускаються просто ходити, вони не грають в навушниках, лежачи на килимі, вони не читають припливні комікси. Вони навчаються, навчатися, навчатися, одинадцять років без перекусу, адже вони також мають відпустку.

Якщо ви розраховуєте навантаження, то виходить, що десять до п'ятнадцяти років людина працює більше, ніж доросла: з восьми ранку до десяти вечора. Майже не відпочиває. Що таке напругу монстроуса? Не вірю: за вступ до престижного університету. Коли я кажу мені, що я просто стрибати в моєму стільці. Чому потрібно ввести HSE або MGIMO? Як змінити життя, якщо дитина там? На цьому етапі батьки починають плутати в свідченнях.

Здається, що престижний університет є цінним у собі. Він прийшов і виконав всі свої життєві завдання. Або ні? Або це просто кроковий камінь на «високу роботу»? Або двері за кордоном? Як показує практика, сильний університет не визначає нічого. Це не гарантія майбутнього безхмарного життя. Діти, які не знають нічого в житті, крім розв'язання математичних проблем або написання олімпійців в іноземній мові, повністю безпорадні в обличчі реальності. І вони втомилися.

Джерело

Джерело: /users/155