297
Реальна любов - як дізнатися, чи потрібно розлучення
Ми можемо знищити те, що варто подбати. Взаємовідносини з конфліктами і труднощіми не підходять нам, але втратити те, що ми мали, ми все ще отримуємо. Чи можна оцінити те, що нам перед прийняттям рішення про розірвання?
Гарвардський професор, к.т.н. Tala Бен-Шара Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він присвячував багато досліджень і акцій з читачами у своїх естселерів. У книзі Парадокс ідеіоніст (Публішер) "Манік, Іванов і Фербер"Він проаналізує кореневі причини нашої незадоволеності любов'ю і стверджує, що це можливо бути щасливим, поки що залишилися реальні люди з власними недоліками.
У романтичному періоді наша обрана ідеально підходить тільки тому, що ми не знаємо його. Ми падають в любов не з людиною, а з зображенням, знятим з пісень і кіно.
Моя улюблена пісня "Я завжди люблю тебе" від Whitney Houston. У десятці моїх улюблених пісень про любов. Я дізнався про романтичні історії з улюблених пісень, віршів, фільмів і книг.
Щоб зрозуміти, як розчарувати вас у ваших відносинах, розгляньте, чи ви очікуєте чоловіка, щоб поважати спосіб, який ви бачили в кіно або читати в романах. Реальна любов схожа на те, що ми бачимо там, але не повторюємо його точно.
В той час, коли ми розуміємо, що відносини в нашому житті відрізняється від того, що ми мріяли, ми можемо відчути справжню трагедію. Як це, щоб він пішов до мене, що я дозволяв йому зробити, або що ми просто не вписуємо разом? У цей час існує високий ризик відмови від всього без розуміння. По суті, ви просто бачите справжню картину і здивуєте сюрприз. Ви не повинні приймати рішення в цій точці.
«Почуття визволення виникає тільки при загублених ілюзій заміщені словинговим примиренням. Це ніч не буває. й
Автор консультує про те, щоб випробувати неприємні моменти інсайтів і розчарувань, а лише потім вивести висновки.
Для тих, хто шукає ідеальну любов, конфлікт є постійним загрозою. Насправді, уточнення відносин абсолютно нормально для всіх, враховуючи, що кожен інший. Авторська консультація полягає в тому, щоб не орієнтуватися на сварки, а на позитивні аспекти.
«Петер Френкел Центру сімейних досліджень Акерманського НАН України рекомендує шість-дві радісні моменти». По-перше, якщо ви хочете провести час на нашому сайті. й
Коли зв'язок досягає мертвого кінця, розлучення здається єдиним способом. Але хто каже, що не може бути зупинка? Ідеалісти дивляться на постійний рух, а рієти можуть використовувати паузу для його фігури. Смузі мають один або більше внутрішньочерепних конфліктів – секс, діти, гроші або родичі. Все для невиліковних очікувань.
«Покращує час. Це галька в саду звичайної мудрості. Великий секс не є результатом фізіологічної відповіді на партнера, він об'єднує наше серце і розум з нашим тілом.
У висновку автор консультує вправу тим, хто знаходить себе на перехресті - розлучення або ні. Продовжити наступні вироки без думки занадто довго:
1,1 км Для поліпшення відносин з...
2,2 км Якщо я став трохи більш відкритим...
3. У Для того, щоб принести більше інтимності до моєї...
4. У Якщо я зроблю мінімальні концесії ...
5. Умань Щоб мати більше любові в житті...
Додаючи ці фрази, ви можете побачити нові способи розвитку відносин і, можливо, зрозуміти, що рішення про розлучення було передчасним.
Джерело: domashniy.ru/