Невибагливий аспект експерименту НАСА: жінка і Долфін

Фото: щоденник.co.uk

Жінка, яка взяла участь в експерименті НАСА, вперше розповіла про свою справу з дольфіном. Вона стверджує, що пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пляшечка, вибране для дослідження, показали сексуальний інтерес до неї.

У 1965 році в Віргінських островах пройшов експеримент НАСА, щоб навчити дельфінів говорити англійською мовою. Вчителі трьох ссавців, в тому числі шестирічного пляшкового дельфіну ім. Петра, були неврологи Джон С. Лілья та його помічник, 23-річний Маргарет Яке.

Учасники експерименту, як люди, так і тварини, розміщені в затопленій віллі, щоб жити в цілому.

Маргарет також попросив вирізати її волосся, щоб зробити її взаємодію з домашніми тваринами якомога простіше.

Щодня жителів і окупантів вілли почалася з уроку англійської мови: в 8 ранку помічник невролога витерла слова і заохочував дельфін Пітера, щоб імітувати звуки він чув.

Поступово тварина звикла до наявності людини і почала прогресувати, про що свідчать записи в щоденному режимі.

Пітер робить звуки, які нагадують слово «сплей». Він використовується для мене і сну поруч з ліжком. Іноді він спокійний і спокійний, а іноді він кричить і бризки. Пітер завжди голодний, тому кожен ранок він прокине мене, щоб годувати його, писав Маргарет, 23.

Однак, скоро дельфін «ображений» його дослідження і зосереджений на класах різного роду – це пляшкове пляшкове пляшкове пляшкове пюре почало показувати сексуальний інтерес до свого ментора.

«Я почав кинути м'яч більше і більше, намагаючись привернути увагу і зробити мене частиною своїх ігор. І на четвертому тижні експерименту відбувався турбувальний захід - Петро почав показувати сексуальні збудження. Він захопив руки і ноги і був таким збудженим, він не може контролювати себе. Я вірю, що його бажання заважати з нашими відносинами, дівчина сказала в звіті.

Вона спробувала віддати себе від дратує «парцмана» і почала звертати увагу на інші Delphi, Sissy і Pam. Але ця тактика не була занадто вдалою: тимчасова перерва примусового Петра, щоб змінити його звички, але він не перестав мухуватися з Маргаретом.

«Коли я повернувся до нього, він кладе голову на ляпас і кладе живіт і статеві органи під шкірою. Звісно, він спробував продовжити сексуальні ігри і не лякати мене, — сказав помічник. Дуже сподобалося суддя.

Пізніше жінка прийняла, що вона насолоджувалася витрачати час на пляшкове пляшечки і вона вже сприймала його не як дельфін, але як друг Петра.

Тим не менш, перед тим як розвивалися тісні зв'язки, фінансування проекту припиняється і як повернулися додому. Через кілька тижнів вона розповіла про ударні новини: Петро вчинив самогубство, відступаючи до дихання і змиваючи до дна резервуара води.
Анна Романцева

Фотографи

Джерело: mirfactov.com/