Користь здоров'я рукола

Цей вид ароматного салату зелень має шикарний набір корисних речовин. Кількість вітамінів і мінералів не може бути, тому що шляхом додавання цієї чудової ароматичної трави до страв, ми не тільки збагачуємо смак і аромат їжі, але і живимо організм великою кількістю поживних речовин, які нам потрібно стільки. На додаток до харчового значення arugula має чарівний ефект, але про нього пізніше.

По-перше, подивіться на вітамінний склад і вигідні властивості арубу.

Користь здоров'я рукола

По-перше, arugula дуже низька калорійність. Це означає, що ви можете з'їсти його в будь-якій кількості без страху для вашої ваги. По-друге, arugula відмінно очищає організм карциногенів і є відмінним джерелом фолієвої кислоти, а також вітамінів А, С і К. За змістом калію, ірдола можна назвати кращим джерелом рослин. Калій хороший для здоров'я кісток і для мозку. По-третє, іргола містить багато мінералів і може похвалитися високим вмістом заліза і міді, що робить його великим замінником хребта, якщо ви не любите його, але піклуйтеся про збалансовану дієту. Незвичайний, острівний аромат арубу має природний освіжуючий ефект.

Чудовий варіант для пікніків в спекотній погоді. Як і інші види листових зеленню, іргола є цінним джерелом вологи для тіла, що допомагає зберегти рідину в організмі влітку тепла. А обіцяний сюрприз! Багато століть тому Романи виявили незвичайну властивість ручки. І знайшов, введений в раціон на регулярній основі. Що помітили Римляни після їжі руки? Сексуальний натяг! Рука є потужним натуральним афродизіаком! З тих пір він був використаний для підвищення сексуального бажання і шанується в багатьох країнах світу. Часто поєднується з іншими африканськими травами, такими як лаванди і хризантеми, щоб створити своєрідну любовну каву. Агітуючий ефект глоболу має, тому що він має стимулюючий вплив на організм, забезпечуючи нас міцністю і енергією. Ще один плюс, що можна їсти його в будь-який час року. Не відноситься до сезонної зелені і не втрачає своїх властивостей.

Іншими словами, це не важливо, коли він вирощується і їсти влітку або взимку. В будь-який час року однаково корисний. Не обмежуйте себе їсти ірдоло, додавши його в салати, макарони, бутерброди і супи. Або додайте песто в соус. Смачний! Приготуйте свої рецепти з arugula і ви будете любити цю екзотичну ароматну траву.

Головна

Джерело: /users/60