Вік щастя

На 64 Lourdes Bergada веде життя найзручніше. вона красива, стильна жінка, її кар'єра в її святі, вона просуває багато, в її запасний час вона продає своїх онуків і стверджує, що вона набагато приємніше, ніж підняти дітей. Вона допускає, що після 60 років був щасливим часом життя.

Lourdes Bergada - дизайнер одягу. Вона дуже яскрава, надсучасна, і одночасно дуже популярні речі. Це її досвід, який займає роки набути, що дозволяє вільно створювати, не втрачаючи дотику з реальністю і не забуваючи про інтереси покупця.

Габаритний зображення

"Коли я закінчую одну колекцію, я часто відразу починає наступну", - сказала вона. Для мене головний стан щасливого життя після 50 професійної реалізації.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Її творчі здібності вирощуються тільки, а крім них є досвід, що дає їй неоціненну впевненість у собі і її здібності.
Компанія Lourdes має невеликий дизайн-студії. На одному рівні є комп'ютери – тут Львів разом з дизайнерами створюють нові моделі. І рівень нижче - кілька професійних швів відразу роблять зразки. Коли всі зразки нової колекції готові, вони виходять прямо з майстерні «Лурдес» на заводи і звідти до магазинів.

Організація студії також є результатом багаторічного досвіду. Студія розрахована таким чином, що Lourdes може працювати з максимальною насолодою і відданістю, не витрачаючи час на дрібниці.

Любди стверджує, що головна перевага свого віку полягає в тому, що протягом багатьох років вона навчалася жити і тепер використовує цю майстерність, щоб отримати найбільш з життя. Про свою роботу, звичайно. Але не тільки це.

Одним з найважливіших переваг, які Lourdes Bergada оцінюється в сучасному віці, є можливість вільно керувати своїм часом. Вона подорожує багато. Не заради бізнесу, як і раніше, але тільки заради нових досвіду і можливості побачити нові місця.

І це не просто, коли ви були молодими, не було часу або грошей, щоб подорожувати. Це просто, що як вона віки, Лірди навчилися балансувати роботу і вільний час, який вона може присвятити себе себе.

У той же час, як багато задоволення, як подорожі, Lourdes приносить будинок.
Лордес Бергада живе поза містом, в невеликому, тихому селищі.

"Я жив у Барселоні до того, як я був п'ятдесят, і я був дуже втомився від життя міста", - сказала вона. Я купив дуже старий будинок недорого, архітектор і я майже повністю перебудував його в дорозі я відчуваю себе комфортно. Я приходжу додому кожен раз з великим задоволенням.
Діти дорослі, живуть власним життям і регулярно приносять своїх онуків, щоб відвідати. І навіть що виходить, має переваги віку.

"Щоб бути чесним, няні онуки ще більш приємні, ніж няняня, - каже Лурдес.

Вона вважає, що всі її життя були боїться віку, і тепер розуміє, як безпідставні ці страхи були.
"Мій життя має тільки стати кращим - з віком у мене є набагато більше можливостей", - сказав він. Тепер, якщо я не хочу щось робити, це просто тому, що я не хочу. Не тому, що я не можу. й

Головна

Джерело: /users/104