9 речей, які повинні зупинитися

Стоп думки, що ваш шлях є правильним. Якщо він щось відрізняється, це не обов’язково «погано». Коли дружина намагається зробити все самостійно, вона каже: «Я повинен контролювати все». Не дайте іншим чоловікам. Бог створив шлюб, щоб дружина і чоловік міг зустріти один з одним потреби в тісній, інтимній, людській відносинах. У генезі, Він сказав: «Це не добре для людини, щоб бути самотніми». Що відбувається в ваших відносинах з дружиною, коли ви кладете маму, друзів або дитини спочатку? Ви приймаєте перший крок до ізоляції в шлюбі. Якщо, наприклад, ви вирішили провести в суботу ніч з подругами, замість перегляду футболу з ним він починає думати, що він займає вторинне місце в житті. Не чекайте чоловіка, щоб стати коханою жінкою. Більшість чоловіків і жінок не тільки відрізняються зовнішнім виглядом, але вони унікальні, як вони виглядають в житті. Один з найяскравіших прикладів цього полягає в тому, щоб обговорити деталі: вони можуть процідити чоловіка в розмові, і для вашого друга вони будуть важливі. Не намагайтеся соромитися свого чоловіка. Припинити виправлення чоловіка перед іншими. Якщо ви намагаєтеся закінчити будь-яку речення, ви не можете сказати, "Я не буду байдужим, що ви є." Зупинити мислення про ваш чоловік, намагаючись зволожувати вас, як ваш батько зробив до вашої мами. Не змусити чоловіка захищати себе. Не використовуйте секс як елемент торгівлі. Хтось дружин свідомо або неперевершено розповідають своїх чоловікам, «Якщо мені потрібна, то у нас буде секс». Не нагадуйте чоловіка про що-небудь і знову. Не намагайтеся бути матір'ю, ви є дружиною. Не робіть свого чоловіка, щоб допомогти йому. Стоп дає дружину довгостроковий список. Не думайте про чоловіка, який може прочитати вашу думку. Не дайте господарські хори більш важливі для вас, ніж ваш чоловік. Я не маю сексу сьогодні, оскільки вона змінила свою постільну білизну, і вона бажала її залишатися чистим довше. Як ви думаєте, що ваш чоловік реагує на це? Стоп є лідером сім'ї, тому що ви думаєте, що ваш чоловік не є. Не чекайте чоловіка, щоб бути принцесою. Не дивлячись на книги або семінари, перш за все, щоб виправити проблеми шлюбу.

Джерело: /users/1081