рятувальний стрибок імла в резерві Ботсвана

У Окаванго Дельта в Ботсвіні з дикої природи фотограф Грант Аткінсон, який прийшов до Окаванго, щоб фотографії дикої природи.

Фото: Грант Аткінсон

The Okavango Delta є найбільшою в світі дельтою нашої планети. Крім того, його унікальний характер полягає в тому, що в цих місцях є зіткнення надзвичайно родючих тампонів і рідких земель Калахариської пустелі.

Дельта стала притулком для різних тварин і рослин. І його нижня частина в буквальному сенсі приваблює нумадиковими травами степових тварин, таких як буффалое, zebras, antelopes і слонів. Серед предків, які слідують цими травами, добре відомі леви, леопарди і гіни.

Грант Аткінсон, який прийшов тут в надії наради цього багатого і різноманітного світу природи, отримав набагато більше - він зустрівся з двома тваринами, які боролися один з одним, і один з них був з'являтися з цієї бойової перемоги.

«Молода лілія спробувала зануритися на підгодівлі, – каже фотограф, «на тілі десять». Передавач був готовий атакувати Анталопу. Я не пропустив цей довгоочікуваний момент правди. Я відчув себе на імла, але це життя в цих суворих умовах.

Через те, що в її потерпілому була лиманка. Здавалося б, що ателопеція не могла втекти її гострими зубами і зубами. Проте неймовірна стрибка з імлаєм руйнувала її життя. Вона зуміла ввімкнути і стрибати з ліофілії. Вона буквально ковзала з носа, пан Аткінсон згадує.

«Це був неймовірний момент істини», У цьому світі дикої природи, навіть найбільший предатор цих місць може піти без обіду. Хоча я радий, що імла в змозі втекти, я відчув шкода для цього ліонесу. І хоча він був близьким до успіху, ателопа була більш сильна.

За словами фотографа, вона була дуже захоплюючою визначною пам'яткою, оскільки він не очікував свідка такого полювання. «Я бачив леви з вже спійманою попередньою, але це перший раз я бачив повноцінне полювання», – говорить Аткінсон.

Джерело: Zopicture.ru