Співвідношення між онкологією та емоційною сферою людини

Сьогодні існує безліч «офіційних» теорій раку. Вони описують наслідки вірусів, мутації та карциногенів як чинники запуску. Але якщо ви подивитеся на «онкологічну» особистість, спостерігайте шляхи реагування на стрес, виникає емоційний пейзаж, на який виникає хвороба, стає очевидним, що проблема раку має психологічні коріння.

Намагатися зв'язуватися з онкологією і емоційною сферою не нова взагалі - це питання було пов'язано з давньогрецькими лікарями Хіппократи і Галене. Галене написав, що життєрадісна - це природна профілактика раку. Створення доктрини типів темпераменту, Хіппократи в першу чергу затвердили дисертацію психосоматичної єдності. Багато захворювань визначається внутрішніми процесами. Цей вид було пізніше підтверджено. Доведено, що стан емоційної сфери значно впливає на імунні та ендокринні системи організму. Психосоматична хвороба виникає при сильному впливі. Стародавня китайська медицина вважається пухлиною в результаті накопичення і застою крові і життєвої енергії. Злоякісні утворення характеризуються нечутливими кластерами, тобто позбавленими життя, відчуженням до тіла. Тому не тільки препарати, які впливають на саму пухлину, використовуються для їх лікування, але й Тао практикували як спосіб змінити спосіб життя.

Знаний онкологічний метафор - «камінь на серці». Згодом, якщо не знімається, камінь перетворюється в пухлину. Коли виникає онкологія, відбувається перехід від зовнішньої психологічної проблеми до внутрішнього - соматичне. Орган, який пошкоджений пухлиною, символізує зовнішню небезпеку, яка не може бути порушена належним чином. Онкологія насправді є капітуляція, зміна проблеми з області особистої відповідальності, щоб піклуватися: «Особливості лікарів, які зараз вирішуються, я не можу». Що викликає онкологічну відповідь? Початкова точка - травма - подія, після чого не можна жити. Здається розділити життя на «дощ» і «після», а особистість розщеплюється на передтравматичний і посттравматичний. Адективно досвідчена травматична подія дозволяє жити в змінних умовах. Але якщо ми ігноруємо реальність, не приймаємо його, організм може почати формувати пухлину. Не можна закривати очі на неї.

Для «травматичного» рівняння потрібні такі умови: перші, принципи, стереотипи та правила, за якими будується життя, а другий, занурення подій, які починають сильно розбиратися з цих принципів в певній точці. Наприклад, людина емоційно бере участь у романтичних відносинах з дівчиною «неприпустимо» з точки зору родичів. За час, лояльність до батьківської системи буде тримати його в стабільних відносинах між крокодилом і левом, але один день йому доведеться зробити вибір між наступними побажаннями або відмовитися від них. Самобутній приклад хронічної травми. Гостра травма виникає як відповідь на відкриття деяких реалій, існування яких в конфлікті з існуючими ідеями. Дійсність виявлення болить. Наприклад, жінка, яка виросла в дуже суворій сім'ї, раптом відкриває сексуальні прагнення, які загрожують її звичну ідентичність: «Я хороша дочка, зразкова дружина». А потім ви можете або подякувати долі для пошуку чогось, що завжди було недоступним, або включають потужні репресивні механізми, спрямовані на виявлення надмірної інформації від психічного інтелекту. Тим не менш, ці механізми не працюють так само, як і забуті від фільму «Мен в чорному», і тому інформація, що видається від свідомості, завжди повертається, хоча на соматичний рівень.

Як тільки життя молодої жінки різко змінюється, вона дається жирною діагностикою. Вона gets fired від її робота, її boyfriend james її. Вона має лише два місяці, щоб жити, і вона відкидає всю обережність, намагаючись виконати її неповнені бажання на останній раз. Гітара (гітара, 2008)

Нерідко ми бачимо ситуацію, в якій індивід насправді є клоном іншого. Не знаю, що його бажання. А замість того, як вони транслюють бажання інших, як їх власний, або жертвувати позови в обмін для гарантованої безперервності в відносинах. Таким чином, феномен залежних відносин формується, коли недійсний всередині заповнюється активною діяльністю на периферії і один партнер змушений відмовитися від себе на користь інших, бджільництва, що його життя є більш важливим і цінним, ніж власне. Залежні відносини небезпечні, тому що, закінчення, вони залишають один з партнерів в державі загальної самотності, коли немає можливості покладатися на себе. У цій ситуації все життя, яке було побудовано навколо відносин. Характерна особиста реакція на такі враження – відчуття безпорадності і бездії, коли руки опускаються і нічого не залишилося. Це там, де ми повинні продовжувати жити більше, ніж коли-небудь. Символічно повідомлення тіла у вигляді онкологічної відповіді: "Змінити або штампувати". Для того, як людина перебуває в стані просочення, коли розчин застарими методами не можна знайти. А потім або вивчити нові можливості або вдатися до фізичного догляду як розчин. Ми всі знаємо ситуації, в яких людина раптом втрачає сенс життя. Це часто буває в часи кризи – підприємець втратив свій бізнес, політик отримує, діти виростають і починають власні сім’ї. Якщо життя закінчується там, пухлина просто “Голоси” рішення, що людина несвідомо приймається. І тоді ж пухлина налаштовує йому новий стан: якщо ви хочете жити, ви повинні зробити це щасливо. Для того, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно жити і зробити номер для нього у вашому житті.

Захоплення може відродити людину – часто абсолютно невибагливі і безглузді речі в плані досягнення і успіху. Але завдяки цьому є простір безкоштовно від обов'язків і обов'язків, простору догляду за вашим емоційним станом. Для захисту своїх інтересів допомагає і відкрито проявляється агресія – універсальний спосіб побудови особистих кордонів. Вона часто пригнічує страху, що завдає шкоди іншому, і будучи ізольованим. Але це в марно. Нездатність витримати конфліктні ситуації створює хронічний натяг. Зовні, конструктивне роз’яснення відносин сильно сприяє людям з точки зору взаєморозуміння і дозволяє їм набути нових навичок і можливостей. Нездатність бути себе, відхилення досвіду власної автентичності, вибір зручного та комфортного хибного стилю одночасно відбувається на соматичному рівні. Пухлинна клітина стає іноземною тканиною, в якій вона зароджена, вона розділяє неконтрольовані і проникає в інші органи. А потім розмінює здорові клітини і приймає їх місце. Це чітке повідомлення до тіла: "Ви колись зробили неправильний вибір, і тепер ви перезавантажте результати." Але це ніколи не пізно, щоб виправити речі.

Звичайно, існують взаємозв'язки між психоемоційним станом людини і ризик розвитку злоякісних новоутворень, але це дуже складний. Основні причини онкогенезу біологічні. А психологічні чинники впливають на імунітет, впливають на зростання пухлини. Як і інші психосоматичні розлади, вони викликані зовнішніми і внутрішніми причинами. Серед перших – довгострокові стреси, пов’язані з переживанням втрат «значних інших» або нездатних конфліктів з ними. До другого відносяться психосоматична дитячість, яка сприяє розвитку багатьох недуг - це як схильність до регресія і «повернення до дитинства». Але ситуація може бути змінена і використовувати запаси психіки для мобілізації оборони тіла. У останньому кварталі минулого століття пара Симона доведе, що психотерапія значно покращує ефективність лікування раку і збільшує тривалість життя пацієнтів. І це заохочення. Марк Сандомирський, кандидат медичних наук, психотерапевт Європейського реєстру

Для того, щоб отримати більшу стійкість на основі себе, потрібно подивитися і попросити себе кілька питань: Що відбувається в житті? Що відбувається? Які цінності я маю на увазі – ті, які призначають суспільством або тими, які резонують з моїми найбільш інтимними та тремтячими побажаннями? Коли я можу зробити вибір, я хочу, щоб уникнути тривоги або спробувати щось нове? Як я можу зробити це? Пам'ятайте, що новоутворення є реакцією, щоб отримати застряг у минулих емоціях і незакінчених ситуаціях. Спробуйте побачити, що недосвідчений захід робить вас високочутливими або необов'язково чутливими. Чи є досвід життя, що ви не можете говорити про без розривів? Що зберігає вас в цих емоціях і зберігає вас від переїзду, зливаючи тіло і відриваючи енергію життя? Емоції залишаються замороженими тільки якщо ми прагнемо захистити пошкоджену частину душі. Зміна відбувається при зміні ставлення. Але для цього потрібно зіткнутися з складною ситуацією і закінчити те, що визначає його емоційний зміст. Наприклад, пробачити і покінчити відступи, щоб пустити людину, яка довгалася, прийняти втрату, налагодити своє бажання жити тут і зараз. Такі практики не тільки знімають накопичену напругу, але і зміцнюють впевненість, що відбувається в житті. І ось це дуже захоплююча ідея.

Я не консультую вас піти в клініку, що це точка задирювання в палаті під час зволоження і зцілення безнадійних пацієнтів? Чи не буде краще мати бенкет для цих двадцять-сім тисяч і, взявши отрую, перемістивши в інший світ до звуку рядків, оточених інксифікованими красунями і похилими друзями? "Майстер і Маргарита", від діалогу бармена і Войланда

Головна

Джерело: /users/117

Категории

Смотрите также

Новое и интересное