362
Чудотворці ХХ століття - Старші Теофани
У Макаровському монастирі біля Сарганського дива не зупиняється на могилі старшого і сповідувача Саранської єпархії Феофана, а у світі Володимир Данков. Тисячі людей збираються тут, щоб запитати про загоєння або бажання виконання. Чи є в монастирі що-небудь незвичайне, з’ясовується смарт-Новини.
Пільгромництво до вул. Макаровського, Івана духовного монастиря до могили Ельдера Теофана не зупиняється на день. Люди приходять для загоєння, молитви та іноді духовних порад. Вони кажуть, що ліктя, як в житті, ніколи не відмовляється від будь-якого, і загоєння відбувається частіше.
Сьогодні я прийшов, щоб бачити Отець Теофан, я не можу знову розраховувати. Я не маю достатньо слів, щоб передати всю витонченість і спокій, що я отримую тут. Під час свого життя, слухався всім, він завжди можна побачити в оточенні людей, з великим пакетом пам'ятних нот. Є багато різних людей, що надходять до нього. Він допомагає мені після моєї смерті, нещодавно мій син був у нещасному випадку, лікар сказав, що не було шансу, і я пішов з молитися і батько Феофана запитав допомогу ... і він допоміг! Моя сина відновила, лікарі кажуть, що це рідко буває з такими сильними ранами. Але я впевнений, що він буде здоровим, тому що з нами допомога батька.
Марина Акімова, парафіятель Макаровського монастиря
Історія загоєння ліктя почалася давно. Батько Феофан народився в 1935 році, в районі Пенза, в с. Орловка, Башмаковського району. У цей час комуністична сім'я: її батько був комуністичним, і її матір був глибоко релігійною людиною, яка вона спробувала наполягати у своїх дітей. Першим духовним наставником хлопчика був старший Григорій, який зміцнив свою віру в Бога і навчав мало Володимира носити хрест. Після того, як залишилося 30 км від дому, до храму в с. Башмаковка, Володія залишалася там, щоб працювати в альтанки протягом 20 років. І пішов він до с. Кам'яного Брода і залишився там протягом 12 років, і коли відкрився Свято-Санаксарський Різдвяний монастир, він пішов там як брат.
Після того, як він провів два роки в Санакарі, Володимир Данков був вирізати в скемі з ім'ям Феофан. Після цього митрополита Барсонофія Сарганського та Мордовія направила Теофани на Чуфарово для відновлення Священного Троїцького монастиря, почалася слава ліктя. На допомогу приходять люди. Але після реставрації монастиря батько Теофан переїхав у 2004 році до вул. Макаровського Зараз цей монастир відомий не тільки в Росії, але і далеко за її межами. У США та Німеччині, не кажучи вже про найближчий кордон.
Елдер Теопхан зустрівся з багатьма відомими старцями нашого часу. На острові Заліт вирушив до батька Іллі Оптинського, зустрілися з батьком Іоанським монастирем. Під час всіх років перебування в монастирі Теофан був великим образом монашної слухання, дивності, нескінченної любові для всіх, хто прийшов до нього. Він завжди приймав до серця нещастям вихованців і парафіян. Завдяки духовній діяльності, його популярність поширюється далеко за Мордовією.
Похилого віку лікував тисячі людей, а в жовтні минулого року йому потрібна допомога. Захворювання захотіли Отець Теофан, але незважаючи на сильний біль, він продовжував отримувати людей, кажучи, що при розмові з пігми він мав силу жити. Проте він пророкував свою смерть.
Кілька років перед смертю Отця Теофана ми провели розмову з ним про людей, які гинуть на Великдень. Вони вірять в Царство Боже. Похилого віку сказав, що він загинув на Великодній тиждень. Я був дуже страшним, тому що свято не було далеко. Але він посміхався і не сказав цього року.
Ольга Єреміна, організатор подорожі з Нижнього Новгорода
18 травня цього року прибули численні парафіяни та спілки з усіх куточків Росії та ближнього зарубіжжя. У Головному соборі св. Іоанського монастиря ім. Іоана. Він був похований в монастирському цвинтарі за Іоанським собором. Тепер меморіальні послуги та літії на могилі хіархіандриту Феофану (Данков) проводяться щодня о 9:00 та 17:00, після чого люди залишаються, поцілунають хрестом і просять кожного себе.
Велику кількість віруючих з найвіддаленіших куточків Росії говорять з вдячністю: «Феопхан допоміг!» Ці слова виражені при появі довгоочікуваного новонародженого, на поверненні чоловіка до сім'ї, на відступі серйозної хвороби, багато життєвих і прикладів допомоги і загоєння через молитву і відвідуючи Елдер Теофан як під час свого життя, так і після смерті. Сотні паломників переходять на могилу старшого дня. «Все, як інакше, якщо він допомогло в житті, то в іншому світі слово може говорити для нас», - каже спілгми.
до З острова Заліт, Джон (Крестянкін). Це ацетика, якою є православна Росія. Відмітною особливістю Макаровського правого чоловіка, який мав негіпокритичну любов до своїх дітей, стала модель вірного послуху.
Клемент, єпископ Краснослобського та Темніковського, stolica-s.su
Однак, любов до сусідів, див під час життя і після смерті не дає Ельдеру Теофану статусу святого. Для цього не потрібно одну процедуру і велику кількість часу. Але можливо, батько Феофан ще попереду.
Як парадоксична як вона звучить, процедура дійсно є, щоб уникнути згубності. Процес визнання щастя може початися лише через кілька років після смерті і при наявності фактів допомоги людям після смерті. Не одна зустріч серед діокеї і все ретельно вважається.
Представник прес-служби Сарганської єпархії
Довгий час втратив кількість чудес, які відбувалися після молитви до старшого. З його допомогою найсерйозніші недуги відступають. У храмі Макарівського храму, люди прийшли і приходили до могили до Отця Теофана знову і знову, пам'ятаючи його, поки живий світлий і посміхається. Історії про це хтось переходить словом рота, і хтось кладе в Інтернет.
Звичайно, вірити або не є особистою речовиною, але факти чудотворного загоєння і реальної допомоги в складних життєвих ситуаціях Ельдера Теопхана численні. Після того, як я був на прийомі в Theophanes, і я особисто відчував неординарну теплоту і доброту, яка випромінюється з цієї пальпованої, сіро-шерстої старої людини. У нестерпному вогні він намагався взяти всі страждання. Більше 200 людей прийшли побачити його, що липень. На початку ранку, близько 6-30. В кінці ми дісталися до нього тільки ввечері в шосту годину.
Метод загоєння Elder Theophan є звичайною, не має наукового основи і дуже болючою. Після масової обробки його важкої металевої реплікації, багато людей мали тривалі синці на своїх тілах. Може бути все лікологічно, але це свого роду фізичний катароз, який варто це - моя проблема була вирішена, так, не відразу, через деякий час, але це було вирішено. Я припускав, що заслуга Теофана. Я особисто побачила обличчям сотень людей, вихованців, наповнених вірою в загоєння і надію на світле майбутнє. У той же час я почула реальні людські оповідання чудотворних загоєнь. Таким чином, Theophanes дійсно допомогло людям, а також чути про те, що цей charlatanism розчиняється charlatans, swindlers і scammers самі. І все ще ті, хто не вірить, але це їх право ... Царство Небес до Старих Теофанів і вічної пам'яті ...
Мордовіан81, stolica-s.su
Я не знаю, що я хотів. Але тепер я вдячний йому. Я не знаю, що надії надії, я думав, що старець тепер немає ніхто, але я все ще прийшов на могилу. Вона bowed до хреста, сказав все. І ви знаєте, що після того, як я пішов з монастиря, я вивів телефон, щоб побачити час, і це реганг прямо в руках, і це було добре новин від роботи. Тепер я прийшов на подяку Elder Theophanes для цього. Головне не попросити, але молитися з великим дробленням і теплом серця.
Галина Федорова, резидент Сарганського
Звичайно, є скептики, які не вірять в загоєння і бажанні виконання, але в цьому випадку навіть фахівці, які стримані про дива, намагаються пояснити, що відбувається з особливим подразком, що Ельдер Теофан переноситься на себе.
Експертна думка. Едуард Рогачев
до Старий вік - це особлива послуга, яку Бог дає тільки електриці. Серед них – отець Теофан, сповідник Макаровського монастиря. У юному віці він присвятив себе служити Богу. Старий вік, як подвиг, він завжди був відроджений в Росії. Надає вам особливу потужність. На жаль, в наш час старий вік став надзвичайно рідкісним.
Головна
Джерело: /users/60