Принтер з Ленінградської області зібрав 3D принтер в домашніх умовах

Молодий винахідник від Vyborg (Лінградська область) Олексій Крутошинський зібрав власний 3D-принтер в домашніх умовах і розповів про те, як він зробив.

Олексій мав ідею отримати власний принтер 3D, коли він написав бізнес-план для малого бізнесу. Крім того, спочатку молодий чоловік захотівся направляти його винахідливою діяльністю на лампи, які, згідно з ним, він завжди мріяв про виготовлення.

- Я придумав концепт світильників, дизайн яких буде включати елементи пам'яток і камінів рідного міста - Виборг. У старій фінській частині міста навколо безліч красивих і об'ємних архітектурних елементів інтер'єру і екстер'єру. Важко описати цю аустерею краси в словах, а також що відбувається до них зараз: більшість архітектурних пам'яток кінця 19-го і початку 20-го століття руйнуються, вкрадені і відкидаються. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І наступний крок полягає в тому, щоб відтворити точні копії бажаних елементів в лампах, які кожен може зайняти будинок не тільки виглядати, але і відчувати, дотик. 3D принтер здавалося мені хороший помічник в цьому венчуці, — сказав винахідник.

Технологія винайдена Alexei працює наступним чином: спочатку потрібно фотографувати архітектурний об'єкт, елементи якого повинні перетворитися в лампу. Потім побудована віртуальна модель – точний цифровий примірник об’єкта. Після цього модель розбивається на частини, які можна друкувати на 3D принтері з параметрами 19х19 см, і відправлено на друк. Процес завершується складанням отриманих частин і виливанням їх у потрібну форму.

- Після останніх новин і швидкого зростання 3D-спільноти я вірю, що 3D-принтер є чимось, що повинен бути в домашніх умовах для всіх, хто любить робити незвичайні речі своїми руками або переробити старі речі для нових потреб. Це ідеальний верстат для виготовлення артикулованих компонентів і деталей, які не вистачає під час складання, Олексій укладено.

Коли запитав, як він зробив свій власний принтер 3D в домашніх умовах, Олексій сказав:

до Спочатку я просто купила готовий комплект Prusa Mendel i2 і збирав його в пару днів. Тоді пригоди почали... Я не був щасливий з тим, як він забрав і виглядав, відверто, страшно. Я не розумію багато речей, як це було вже калібровано і може бути зібрано без будь-яких знань галузі. Він набрав шлях, який він хотів, навіть якщо нічого не змінив в налаштуваннях, з яких я спробував багато, були також хороші «збитки», але я хотів щось більш стабільним і надійним: багато частин принтера просто випав перед очима, як друк прогресував. Після того, як я бачив Мендель i3 Rework з Plexiglas і впало в любов. Знайшов і замовив все, що він необхідний, в тому числі пара екструдерів, які були радовані око, а не шукали, як цегляна смола з Band-Aid. Він замовив вирізати себе кадром для нового принтера зі скла сантиметра і з ім'ям його компанії, подбали про додаткові ребра, які не дозволяють його розпадати (це, здається, є основною проблемою стандартної схеми Мендель i3). З гранатометом навпіл, надруковані на старих всіх деталях, які були необхідні для складання, знімали свої мозки і мотори, і нарешті почали збирати новий принтер. Зібрано і калібровано його повільно, дайвінг у всі тонкощі. В кінці я був дуже радий, що я зараз розумію, як це дійсно працює і що може викликати проблеми, оскільки «розумний досвід» й

Олексій Крутошинський 3D принтер Mendel i3 Rework друкує пластмасу за технологією FDM. На самому процесі друку винахідник відповідає наступним чином:

- Я друкую, наприклад, підходить підвіска для камери на квадрокоптері, і кожна деталь друкується так далеко не кінець процесу, але тільки початок його. Дуже зручно мати нову друковану частину на руках, відразу спробувати її і зрозуміти, де ви зробили помилку і що виправити. З принтером 3D, я можу зробити всі деталі, які я був відсутній, коли я зробив світильники з плівкових камер. Щоб знайти підходящу частину, яка об'єднує всю начинку лампи - світлодіодні, водій і дроти, перед тим як було намагатися досить багато зайвого обладнання, включаючи ці камери, і результат не завжди був позитивним. І тепер все, що ви повинні зробити, це частина, зробити його в деяких простих програмах і друкувати його.

Джерело: мозкуswork.ru