290
Arshid Ali Khan є індійський хлопчик, який вважає себе мавпою.
р.
Підліток з Індії, який сприймається місцевими жителями, як земляне втілення мавпи бога Ганумана, може незабаром втратити свою функцію. Лікарі рекомендують, що Arshid Ali Khan позбавляє від 17-сантиметрового хвоста, що росте з нижньої спини.
«Ця хвіст дано мені Богом. Багато людей приходять до мене за допомогу, і я молитися за виконання своїх побажань. І вони вірні. І я лікую хвостик себе досить спокійно, 13-річному розповіли Щоденну пошту.
Тим не менш, функція іннат запобігає Алі хан від провідного нормального способу життя для будь-якого підлітка: він змушений переїхати в коляску. Лікарі не можуть діагностувати його, оскільки деякі схильні до того, що хвіст є результатом розщеплення хребта, інші, що це вроджена хребта грижі. При цьому лікарі практично однозначно радять зняти процес.
Сім'я хлопчика - скептик рекомендацій лікарів, підліток ще не приймає рішення. Тим не менш, він впевнений, що навіть якщо лікарі знімають хвости, люди не перестануть просити його за допомогу і приймати його до втілення Гануману.
Arshid Ali Khan не єдина людина, що народився в Індії.
Джерело: mirfactov.com/