Якщо ви не можете знайти мотивацію, поверніть свою уяву.

«Я дуже хочу схуднути. Я побачу, як я відчуваю. Я думаю, що речі зміняться для кращого, як тільки я втратив цей капелюх зайвої ваги. Моя проблема полягає в тому, що я не завжди можу стати мотивованими і мотивованими. Хтось повинен бути неправильним з мною. й
Якщо ви покажете себе тим самим, ми маємо хороші новини для Вас – вам буде цікаво. Як і багато людей, які хочуть схуднути, ви намагаєтеся мотивувати себе негативністю. Це загальна річ, цей шлях веде ніде.
Дійсно, ефективна мотивація може бути в порівнянні з пожежою, яка здатна вигорнути яскравіше і довше тільки при наявності палива, інакше вона швидко відцвітає. Зняття вашого тіла і вашого зовнішнього вигляду неодмінно послужить іскрою для запуску активних дій, але без належної кількості палива вогонь ентузіазму не прослужить довго.

Коли ви керуєте негативними думками і ставленнями, ви просто не маєте необхідних ресурсів для досягнення бажаних результатів. Проблема полягає в свідомості, а точніше в принципах, за допомогою яких вона функціонує. Якщо, наприклад, ми обіцяємо дати вам 1,000,000 рублів в обмін на обіцянку не думати про шоколад на наступні 60 секунд, то ми знаємо, що гроші будуть залишатися з нами (то ми будемо використовувати його для розвитку сайту). З самого першого моменту ви побачите про шоколад. Як тільки ви думаєте про те, як не думати про шоколад, ви втратите! Не можна думати про те, що не варто думати. Спробуйте і ви зрозуміли!
Те ж саме, коли ви хочете схуднути, тому що ви не любите ваше тіло. Щоранку, перше, що ви помітите, що зайва вага все ще, де це було вчора. Ви будете думати про те, що їжі ви не повинні їсти, або ви просто збираєтеся лежати в ліжку і шкоду, щоб отримати рано, щоб зробити всі ці стиглі вправи. Якщо мотивація – полум’я, то негативні ставлення – це відро льодової води, яка неминуче вибачить її. Ви просто втомилися від бою.

Що таке альтернатива? Що ви хочете схуднути, тому що ви не любите, що ви бачите в дзеркалі? Де ви отримуєте правильне паливо для збереження полум’я мотиваційного освітлення? Діон запрошує Вас скористатися уявою.
Імагінація є більш потужним, ніж сила волі.
Головне, щоб зрозуміти, що зайва вага не є причиною вашої нещастя. Якщо ви зважаєте менше, це не гарантує повернення щастя від життя. Реальна причина нещастя полягає в тому, що ви думаєте про своє тіло. Спробуйте змінити ці думки, щоб допомогти вам краще почувати себе і мати право мотивацію, щоб схуднути.
Уявіть, що ви живете в суспільстві, де тонкість викликає розпад, а повноти - символ краси і бажання. У будь-який час є щасливі жирні люди, одягнені в гарному одязі, сидячи за кермом дорогих автомобілів, що йдуть на дати з найбільш привабливими людьми, отримувати найкращу роботу. Чи виникнете ви, щоб ви подумалися погано про вашу вагу в цій ситуації? Чи сниться ви втратити вагу як передумова успіху в житті? Ймовірно не. Навіть якщо ви повинні відчувати дефектність, то, швидше за все, це не вага, але про щось інше - розмір ніг, форма носа і т.д.

Звісно, в реальності ми живемо в суспільстві, що є більш негативним для зайвих людей. Ми вберемо ці настрої з раннього дитинства, і в дорослому віці вони вже є частиною нашого сприйняття і вдячності інших. Ми починаємо керувати ними в розумінні того, що відбувається, і в необхідності змінити наше життя, щоб відчувати себе краще.
Ідею любити себе і приймати себе, як ви, безумовно, сподобається всім. В порівнянні з негативними умовами емоційного впливу не можна порівняти лише позитивні ідеї та ставлення. Не так легко відступати від негативного настрою, і це робить його важче позбутися від мотиваційних проблем.
Ви можете використовувати свою фантазію, щоб подолати вплив власного негативного образу і замінити його на однаково сильний позитивний вплив. Ось деякі пропозиції та поради:

Уявіть, що це не негативне зображення вашого тіла, що ще одна людина знаходиться у вашій голові. Як в'язниця вашого тіла, головне завдання цієї людини полягає в тому, щоб її змінити. Подумайте про те, що «союзний» може бути і чому він або обрала тебе. Наприклад, уявіть, що ви використовуються секретною групою заможних і потужних людей, які, через медіа, модно-рекламні галузі, намагаються переконувати світ, як важливо, щоб щастя бути тонкими, придатними і молодими, щоб вони продовжують купувати харчові книги, глянцеві журнали і модні речі. Ви можете зробити будь-яку історію. Спробуйте зробити це так, щоб ви дійсно захищали від тих, хто так сміливо використовувати вас для своїх цілей.
Уявіть, що хтось запрограмував негативний образ вашого тіла був видалений з вашого мозку. Ви прокидаєте вранці, ви подивитеся на дзеркало і ви не маєте ніяких негативних реакцій на ваш зовнішній вигляд. Ви ще не пам'ятаєте, як і чому вам довелося відреагувати на себе, але раптом ви розумієте, що всі ці почуття і думки не були вашими, але дивнішими. Уявіть, що ви вирішили не дати цих думок у мозок. Які ваші реальні думки про себе і ваше тіло? По-перше, повільно, врахуйте себе в дзеркалі, відчуйте свою шкіру, спиніть навколо себе, відзначимо всі нові відчуття, які ви відчуваєте в цьому моменті. На наступні кілька днів виконайте звичайні речі і заходи – плаття, їсти, робота, вправа – і постійно дивитися ваше тіло тісно, що це робить і як він відчуває. Якщо ви хочете, зробіть ноти про ваші почуття на блозі.
Після декількох днів посидіти і спробувати вводити слово все, що ви відчуваєте і думаєте про своє тіло. Що це може бути і що це не? Які дії принесуть вам вірне задоволення і які ні? Виходячи з почуття, подумайте, можливо, ви хочете зробити щось частіше і щось рідше?
Виконуючи таку вправу, ви можете відкрити нові почуття і думки, отримати нову віру в тілі, яка в подальшому буде служити паливом для полум'я мотивації. Ви отримаєте від вашого «програмованого» зображення тіла. Ви будете розуміти, що потрібно ваше тіло, що він дійсно хоче, що він здатний. Тіло розповість про те, які дії дають їй реальне задоволення.
Ви будете здивовані, як легко це зробити, правильно харчуватися, і схуднути, якщо ви зупините лікування вашого тіла як проблема. JavaScript licenses API Веб-сайт

Джерело: /users/1081

Категории

Смотрите также

Новое и интересное