Беліфи про удачу впливають на успіх

У результаті дослідження, проведених психологами з університету Каліфорнія та Колумбійського університету, було встановлено, що згідно з ідеями удачі люди можуть бути розділені на два табори: стабільні та флотні. Як випливає з назви, перша група складається з тих, хто відчуває, що удача є стабільним, досить постійним явищем – людина в житті або щаслива або нещастя. Для найбільшої частини ці люди думають, що вони є «щасливими» в житті. Люди, які вважають за краще, щоб вірити, що це характеризується непередбачувані ups і вниз.

Що було найцікавіше про це дослідження, як віра учасників про удачу, яка вплинула на їхнє бажання. Люди, які сприймають свою удачу як щось стабільне правило, мають значно вищий рівень бажання успіху, ніж ті, хто переглядає його як тимчасове явище. Частина посилання між вадами і досягненням мотивації полягає в тому, що люди, які мали віру про стабільність удачі, відчували більше в управлінні. І це має сенс: якщо ви вважаєте, що удача є постійним і поширюється на всі сфери вашого впливу, ви, швидше за все, щоб назавжди. Якщо удачі, на вашу думку, ви можете подумати, що «Що таке точка, якщо вона заднюється?» і цей скептизм ефективно підірвати бажання бути стійким.

Враховуючи результати дослідження, варто розглянути те, що удачі є для вас, оскільки це може стати запорукою покращення вашого життя. Побачити успіхи і невдачі, як з вашого контролю значно знижує ймовірність майбутнього успіху. Дуже корисно прийняти світогляд Томаса Джефферсона, який колись писав: «Я вірю в удачі; чим більше я працюю, тим більше я став. й
576762р.

Досить простий в дизайні, це дослідження містить важливий елемент для розгляду. Глибоко вниз, що ми думаємо про вдачу? Якщо ми можемо зрозуміти це як постійне явище, ми можемо не тільки стати найбільшою, але і досягти максимального успіху в житті. Ви впевнені, що ви щасливі?

Джерело: estet-portal.com