Сім'я harpies з Amazon Rainforest

Ці визначні зображення рідкісних південноамериканських джгутів були взяті групою професійних фотографів-туралістів на Amazon Rainforest. Джефф Кремер, Lucas Bustamante і Jaime Culebras є експертами в дослідженні рідкісних тварин в Америці.

Ці орелки є одними з найбільших і найпотужніших предків Америки, але вони також рідкісні серед птахів прейного цього континенту. Рарелі ви знайдете harpies в диці. Тим не менш, ці три фотографи зуміли дотримуватися всієї родини за два дні.

«Ми повинні проникнути глибоко в дощ перед тим, як ми зустрілися з цими джгутами», - розповідає Джефф КРЕМ. Ми спостерігали чоловіка і жінки, які годують свою хутрію і незадоволений куркою. Ми отримали досить близько, щоб знімати птахів на повній висоті.

Не буває кожного дня, як зустріч однокореневого. Коли мої друзі Lucas Bustamante і Jaime Culebras написав мені на Facebook, що вони знайшли harpy гніздо, я відразу ж замовив квиток і злетіти до них. Ви не знаєте, як пощастило це бачити такі рідкісні птахи.

The South American harpy (Latin Harpia harpyja) - це велика птаха преси від сімейства сінок (Latin Accipitridae). Єдині види свого роду. Довжина тіла цього птаха становить від 90 до 110 см, крильця приблизно 2 метрів. Вага жінки досягає 6-9 кг, чоловік трохи менше - від 4 до 4,8 кг. Гарпій має небезпечну зброю (загартоване кіготи і потужну манку), з якою вони легко зрізають свою презію (моніки і щілини).

Незважаючи на їх розмір, вони рідко бачили плаваючі в небі. harpies віддають перевагу хунтувати з абрису, приховавши в щільній кроні дерева. Ця поведінка є більш схожою на хибних котів. Крім того, harpies важко виявити, оскільки їхні мисливські землі коливається від 3000 до 7000 га лісу.

"Ми дуже щасливі, - каже Лукас Бустаманте. Ми зуміли захопити ягуари, торси, пугари і навіть нові (відносно відкриті) тварини, але харті і навіть з осушенням ми знімаємо вперше.

Джерело: Zopicture.ru