10 великих книг Менше ніж 300 сторінок, які можуть бути читання в одному дусі

1. «35 кілограм надії» Анна Гавалда Це поетичний паркет про головне: вибір життєвого шляху, сила любові та відданості. Сім'я. До чого сниться і повинна бути правда. Ви просто повинні дійсно хочете. І спробуйте дійсно важко. Узгоджуючи свої «чильдські» проблеми, тринадцятий герой виглядає на шляху - і знаходить його, так багато, щоб дорослі були чимось вчитися з хлопчика.
2. «Бреакфаст на Тіффані» Труман Капот Екцентричний, повний життя Холлі приваблює світ багатих людей, запалюючи яскраві вогні алмазних намисто. Помічена в її діях тільки голосом її серця, поєднуючи пологі наївності з чарівним шармом справжньої жінки, вона, здається, втілює дуже сутність Нью-Йорка - місто, де сниться лежачи на довжину руки, огороджена блискучими скляними вікнами, захоплюючими видами вікон.
3. У «Повідомлення від Afterlife» від Franco Arminio Кілька десятків перших осіб повідомляє про захоплення моменту смерті. «Я один з тих людей, які були штрафні за хвилину до смерті». Або: На щитах, люди люблять мене зображуються довгими крутими вусами. Я не пам'ятаю, як я помер. й
4. У Ричард Баха «Королева Джонатана Livingston» Incredibly, але жоден з книг Річарда Баха мають прелик або післямова з його біографії. І чому? Все, що потрібно знати про Seagull ім. Р. Бахма, ми знаємо з своїх книг.
5. Умань Террі Pratchett кішка без прикраси Спочатку було слово, і це слово було кішка. Ця нерозумна правда була оголошена людам кота, що проходить через його слухняний дисковий майданчик. Так ось кізель породи котів. Ви дізнаєтеся все про котів. Які коти виготовляються з, їх внутрішня структура, закони, які застосовуються до них і не працюють, які вони їдають і які вони п'ють. Добре, щоб бути чітким, книга оснащена фотографіями дивовижного англійського графічного художника Сірого Джоліффа. Чи можливо, якщо ви не захочете! Довгий!
6. Жнівень Сантехніка, кішка, дружина та інші деталі Він сам є невидимою міцною людиною, чоловіча самотність запахів, як хамстер (вітаючи під ванною), і захоплюється практично неприйнятними сумними жінками (світло поцілунок). Тільки сантехніка в Балтії, граючи в академічному театрі. Він пише блог на LiveJournal, знає, як обсмажити м'ясо і виростити цибулю на вікні. Хто сам Слава? Або його герой? І Слава Се?
7. 1900 р. Легенда Піаніста Алесандро Баріко Перед вами пронизливий сюжет про музиканта, який ніколи не пішов з корабля на берег, є одним з найвідоміших творів італійського письменника. Книга подається як основа для відомого фільму тієї ж назви.
8. У The Old Man and the Sea by Ernest Hemingway є шедевром Hemingway. Історія присвячена «трагійному стойству»: на обличчі жорстокості світу, людини, навіть втратити, зберегти мужність і гідність. Знімок пекарній боротьби з рибою монстроуса, а потім з акулами, позбавленими її, вдало контрастує з відбиттями на минулому, про навколишній світ.
9. Навігація «Як я можу зробити Idiot» Мартіном Ви маєте у своїх руках дебютний роман Мартіна, тридцять-річної лінійки душі та думки сучасних молодих французів. Це «нав’язлива у спадкоємність» викликає проблеми, пов’язані з молодими інтелектами його покоління, які не вписуються в життя «право». «Справедливість розуму приносить безсмертність, надрукована газетним папером, а захоплення громадськості, які вірять все, що вони читають. й
10. Ця книга була спочатку опублікована в крихітному обігу 500 примірників у невеликому видавничому будинку, що займається виданням художньої літератури. І раптом зробив літературний хутор. Критики, які письмово писали десятки репродукцій, миттєво значних романів Шейн Джонса, які порівняли його на твори Italo Calvino, Gabriel Garcia Marquez і Neil Gaiman. Кожен примірник першого видання продається за фантастичною ціною - 250 доларів! Першим успіхом було поширене видання в США та міжнародному світі. Права на нову «Зиму взимку» набула майже всіх європейських країн. Так що приваблює цю поетичну і сумну казку для дорослих і інтелекту, і звичайних читачів? й

English, Українська, Français...

Джерело: /users/1